פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים אני צריך עזרה אני מפעיל את המשחק וזה נותן לי הודעה זו:No LabelOS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446)CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 867 MHz with 127MB RAMVideo: NVIDIA GeForce4 MX 440Can't find file for package 'ALAudio'History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngineאני מבקש שתעזרו לי!תודה
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים אני צריך עזרה אני מפעיל את המשחק וזה נותן לי הודעה זו:No LabelOS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446)CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 867 MHz with 127MB RAMVideo: NVIDIA GeForce4 MX 440Can't find file for package 'ALAudio'History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngineאני מבקש שתעזרו לי!תודהגומא זה נראה לי התרד השני שאתה כבר פותח על זה הסבירו לך זה בעצם גירסאת בטא לא כ"כ חוקית
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים מחבר מה?זה הפעם הראשונה שאני פותח כזה דבר.לאף אחד אין מושג איך לעזור לי!!!!??.
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים אני צריך עזרה אני מפעיל את המשחק וזה נותן לי הודעה זו: No Label OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 867 MHz with 127MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine אני מבקש שתעזרו לי! תודה שכחתה גם להוסיף את מספר המוצר
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים לא חוקי, לא יעבוד לך, זה final מלא באגים... אולי תחכה למשחק האמיתי... דמו... L ;DL :
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים יש לי אתר שיש בוא את המישחק המלא:XXXX בנוסף יש שם עוד הרבא מישחקים יפים אני מקקוה שלא יסגרו לך את הנושא!!!Jesus christ! אתה פשוט לא מפסיק!אין warez בפורומים האלה. אין. אם לא הבנת, warez = תוכנות ומשחקים לא חוקיים. אין. אסור. פויה!
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים יש לי אתר שיש בוא את המישחק המלא:XXXX בנוסף יש שם עוד הרבא מישחקים יפים אני מקקוה שלא יסגרו לך את הנושא!!!א. תקן את שגיאות הכתיבב. תמחק את ההודעה, או שימחקו אותה בשבילך.ג. תרשום 1000000 פעם "אסור להפיץ אתרי ווארז"ד. דפוק את הראש בקיר.ה. חזור על פעולות ג,ד במקרה הצורך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.