עבור לתוכן

צריך המלצה על רסיבר ורמקולים 5.1 + כבלים - 4845 - 5000 ש"ח!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבאס ישמע. פשוט ברמקולים גדולים יש וופרים גדולים יותר שמאפשרים באס מסיבי יותר. על זה אתה מחפה בעזרת הסאב שאתה רוצה לקנות. במערכת שלי אין סאב, אבל יש שני קדמיים גדולים עם שני וופרים כ"א. אבל, שני הקדמיים שלי עולים לפחות כמו כל הרמקולים שלך ביחד.

הבנתי אותך, אין לי ספק שיש לך משהו פצצה.

אבל בשבילי, לחדר קטן, אני חושב שהשניים הקטנים יספיקו יופי,

ואם אתה אומר שהסאב ישמע אז אין לי בעיה.

• תגובות 46
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לחדר קטן מה שאתה רוצה לקנות יספיק לך ובענק, וישמע הרבה הרבה יותר טוב מכל סט רמקולים למחשב.

פורסם
  • מחבר

לחדר קטן מה שאתה רוצה לקנות יספיק לך ובענק, וישמע הרבה הרבה יותר טוב מכל סט רמקולים למחשב.

מצויין :xyxthumbs:,

זה מה שרציתי מלכתחילה,

אתה מכיר מקום שאפשר לקנות אותם מתצוגה ?

פורסם

לא. ואני חושב אחרת מאנאטולי - לדעתי קנה חדש.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה. :yelclap:

אני אעדכן אתכם. :hi:

פורסם

בעיקרון אין שום בעיה לקנות משומש. רמקולים לא מתקלקלים אם משתמשים בהם בצורה נכונה. לי היו רמקולים בני 25 שעבדו מעולה, ולא רק שעבדו מעולה אלא גם נשמעו טוב יותר מכל רמקול חדש ששמעתי במחיר כפול וכפול מכפול ממה שהם עלו לי.

אם יש מזומנים, ורוצים את ההרגשה של חדש, סבבה. לטעמי משומשים נותנים תמורה הרבה יותר טוב, במיוחד בתחום האודיו הקצת יותר רציני ממוצרי מדבקה, שכן אנשים שקונים מוצרים אילו בדר"כ אוהבים את התחום ושומרים על הציוד.

Anatoli.

פורסם

אבל, כמו בכל תחום צריך להבין כשקונים משומש. אתה למשל תבדוק את גמישות הגומי על הרמקולים ובטח עוד 10 פרמטרים שמי שלא מבין כמוך בתחום לא יודע אפילו שקיימים. אתה תשמע אם יש בעיה. אני בספק אם הבחור ידע להבדיל בין הרמקולים המקוריים לבין חליפיים עזתיים (למשל אם אחד נשרף והוחלף).

פורסם
  • מחבר

אבל, כמו בכל תחום צריך להבין כשקונים משומש. אתה למשל תבדוק את גמישות הגומי על הרמקולים ובטח עוד 10 פרמטרים שמי שלא מבין כמוך בתחום לא יודע אפילו שקיימים. אתה תשמע אם יש בעיה. אני בספק אם הבחור ידע להבדיל בין הרמקולים המקוריים לבין חליפיים עזתיים (למשל אם אחד נשרף והוחלף).

אתה צודק ב-200% !!!

פורסם

תקנה חדש.אם יש תקציב קונים חדש.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

שטויות במיץ. קניית חדש היא הטעות הגדולה ביותר שמישהו יכול לעשות! תשאל כל אדם שמבין עניין והוא יגיד לך שמבחינתו קניית חדש זה מפלט אחרון (אלא אם כן ממש לא איכפת לו לזרוק כסף). אין שום סיבה לדאוג כשקונים מערכת. אתה יכול להיות בטוח שגם בלי להיות מבין גדול אפשר להבחין ברמקול פגום. אם הרמקול פגום, אתה תשמע את זה בבירור. במיוחד אם קונים רמקולים בן שנים בודדות שאין שום בעיות חיווט וקרוס. כמו כן, אין דאגה כשקונים מתצוגה, אחרי הכל, יש לך אחריות מלאה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שלום אנשים,

רציתי לומר תודה רבה לכולם על העזרה :yelclap:,

קניתי היום את המערכת הבאה :

רסיבר : RXV357 Yamaha 5.1 ערוצים

רמקולים :

קדמיים : WHARFEDALE DIAMOND 9.1

אחוריים : WHARFEDALE DIAMOND 9.SR

סנטר : WHARFEDALE DIAMOND 9.CC

סאב : WHARFEDALE SW150

פלוס כל הכבלים 1 וכבל אופטי.

קניתי את כל המערכת ב-5300 ש"ח.

:hi:

עכשיו נשאר רק החלק של המחשב :xyxthumbs:

שוב תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש. אני אישית הייתי מעדיף שלא ללכת על ימאה, יש להם באס מוגזם בטירוף ואין שום אפשרות לכבות את זה. אבל אם זה מה שאתה אוהב, אין שום בעיה, תהנה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מבחינת האיכות של הרסיבר, איך הוא ?

חוץ מהעניין שציינת,

פשוט שדיברתי עם המוכר בחנות,

הוא המליץ על זה ולא על ה-DENON בגלל המצב שלו למשחקים וסרטים.

פורסם

הבעיה עם ימאה היא שהצליל שלו לא קשור בכלל למציאות. הוא שולח לסאב דברים שלא אמורים להיות בו, הוא מגביר את הבאס בכל הרמקולים ללא פרופורציה. זה נשמע מפוצץ וכיפי אולי (לא לכולם) אבל לטעמי זה פשוט מוגזם ונשמע נורא. אם אהבת, אחלה, הרבה אוהבים. אני אישית לא אהבתי. המוכר לא זה שיצטרך לחיות עם המערכת, אתה זה שיצטרך לחיות איתה (וגם לשלם עליה). אתה צריך לבחור לפי דעתך ולא לפי דעתו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מבחינת הסאונד אני אהבתי,

השאלה שלי היא מבחינת הצרכים שלי שתיארתי בהתחלה שזה לסרטים ומשחקים,

זה מספיק לי ? או שיש ב-DENON דברים נוספים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים