עבור לתוכן

להפוך קבצי MIDI לקבצי MP3 או WAV

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאפשר לעשות את זה אבל רק בעקיפין וכו' אז אני מחפש מישהו נדיב שאוכל לשלוח לו קובץ MIDI והוא ימיר לי אותו לMP3 או WAVE ויישלח לי בחזרה :)

אם יש פה מישהו כזה שיירשום לי בבקשה.

תודה:)

פורסם

מידי הוא לא קובץ מוזיקה סטנדרטי ואין דרך ישירה לעשות את זה, אבל אפשר פשוט לנגן אותו ואז להקליט ל WAV ואותו לדחוס ל MP3.

MIDI נשמע אחרת בהתאם ל WAVE TABLE שנטען לתוך הכרטיס קול כך זהוא יכול להשמע מאוד שונה ממחשב למחשב ואפילו על אותו מחשב אפשר בכרטיסים טובים להחליף את ה WAVE TABLE אז כדאי לעשות את זה על מחשב שבו השיר נשמע טוב.

פורסם

מידי הוא לא קובץ מוזיקה סטנדרטי ואין דרך ישירה לעשות את זה, אבל אפשר פשוט לנגן אותו ואז להקליט ל WAV ואותו לדחוס ל MP3.

MIDI נשמע אחרת בהתאם ל WAVE TABLE שנטען לתוך הכרטיס קול כך זהוא יכול להשמע מאוד שונה ממחשב למחשב ואפילו על אותו מחשב אפשר בכרטיסים טובים להחליף את ה WAVE TABLE אז כדאי לעשות את זה על מחשב שבו השיר נשמע טוב.

זה יהרוס את כל האיכות של השיר, או קובץ האודי...

פורסם

על מה אתה מדבר?

אתה לא מבין שקובץ מידי לא מכיל מוזיקה אלא פקודות לכרטיס קול להשמיע צלילים של כילים שונים (אפשר להגיד שקובץ מידי הוא ספר תווים).

כמו שיצירה מוזיקלית נשמעת אחרת על להקה/כילים/תזמורת שונים גם המידי נשמע אחרת על כרטיס קול שונה או עם WAVE TABLE שונה.

אין דרך להוציא את המוזיקה מתוך הקובץ חוץ מלהשמיע אותו, אלא אם מישהו יכתוב תוכנה שתדמה כרטיס קול בתוכנה על חשבון זמן מעבד אבל זה עדיין לא משנה הרבה כי ממילא קובץ מידי לא מכיל אודיו דיגיטלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים