פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים אז ככה אני צריך המלצות לגנה יותק טובה, חזקה וחשבתי על ראוטר אבל אני לא יודע אם אני ממש צריך ראוטר ואולי יש משהו אחר בשוק. אז יש לי רק מחשב אחד אין לי רשת ביתית או כלום ואני גם לא משתמש בremote control פשוט מחשב משפחתי שמחובר לאינטרנט וזהו. כרגע אני משתמש בפייוואל אבל אני רוצה משהו יותר מאובטח, יציב.. כרגע לא נראה לי שאני יוסיף עוד מחשב לרשת אבל אולי בעתיד הרחוק. אז אם יש לכם המלצות יותר מתאימות לדרישות שלי בבקשה תציעו.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים תמיד אפשר להוסיף עוד אבטחה.אבל האם תהיה מרוצה אם אני אגיד לך לקנות תוכנה בשווי של אלפי דולרים כדי לבדיקות פרצות במחשב?בשביל מה האבטחה? אירוע מיוחד? האם יש לך חשש מיוחד?כי פיירוול ישמור עליך די טוב
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר אני לא חשש או משהו אבל אני רוצה להיכנס יותר לעסק של אבטחה.ואני פשוט צריך המלצות לכל מיני דברים שיתנו הגנה טובה יותר
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר מכל מיני זה על בסיס כללי אני לא פוחד שיפרצו לי או משהו אני פשוט רוצה יותר הגנה
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים http://www.shash.co.ilעשו עבודה מעולה אצלנו בבית ספר...ברצינות,אם לא תגיד ממה אתה רוצה להגן ולמה, לא יהיה אפשר לעזור לךאין דבר כזה "סתם רוצה יותר הגנה" בלי שום סיבה, פיירוואל נותן הגנה בסיסית מספקת לאנשים בלי סיבה מסויימתשתחליט לפרט יוכלו לעזור לך יותר.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר אני לא מבין מה הבעיות :kopfpatsch: אם אתם לא רוצים לעזור אין בעיה יש עוד מקומות....
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר רק אל תאיים... :-*http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=432839כל כך קשה לענות?מילים זה לא כסף...
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים אתה צודק, אם מישהו כאן לא רוצה לענות אז עדיף שישתוק.השאלה הגנה ממה היא שאלה מאוד ספציפית. יש הגנה מווירוסים, הגנה מרוגלות, הגנה מאיבוד מידע, הגינה נגד פריצות וכו'. כל דבר כזה שאמרתי ייתן לך מגוון רחב של מוצרים. אז תהיה יותר ספציפי.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים אם אתה מתכוון להגנה כללית על המחשב שלך, אז השילוב של פיירוול בתוכנה, אנטיוירוס ותוכנה נגד רוגלות מספיק כמעט לכולם.להוסיף ראוטר עם יכולות פיירוול (כמו של EDIMAX או 3COM) ייתן לך עוד שכבה מסויימת של הגנה בהנחה שהוא מוגדר כמו שצריך.אתב יכול גם לשלם לספק האינטרנט שלך כדי שיסנן דואר זבל ויבדוק וירוסים לכל המיילים שלך לפני שהם מגיעים אליך (למרות ש-gmail עושים את זה בחינם) אם אתה באמת בפאניקה.אני אישית עובד עם ראוטר אלחוטי של 3COM עם פיירוול מופעל, פיירוול של outpost שמשולבת בו גם תוכנה נגד רוגלות שחוסמת אותן בזמן אמיתי (לא צריך לסרוק כל פעם), ואנטיוירוס nod32.את כולם דרך אגב קניתי. בכסף. באמת.עד עכשיו טפו טפו טפו המחשב שלי נקי, וירוסים נמחקים, כל פעם שאני בודק את המחשב עם תוכנה נגד רוגלות כמו adaware היא לא מוצאת כלום ואף אחד עוד לא חדר לי למחשב.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים הגנות:נתב של CISCO (ורק)FW NG על שרת dedicatedPIXאו SBOX יהיה יותר מושלם וחסכוני יותר מאשר מה שנתתי קודםלכול המוצרים יש רישינות שאתה עם הזמן יכול להגדיל (רישינונות פר תחנות IP )רק תגיד מה התקציב וממה אתה רוצה להגן ונסתדר אותך(ודבר בדולרים לא 100 שקל כי הסיפור לא זול)
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים מחבר טוב אני צריך משהו בסגנון של ראוטר או זה יהיה switch או לא יודע מה עוד יש בשוק...אני לא מחפש אנטי וירוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.