פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים האמת שכל פעם שנפתח ת'רד כזה על "וואי תראו!! פרסמו את hwzone באתר בחו"ל!!!!111" אני בד"כ נועל אותו בשניה שאני רואה את הספאם הזה.אז כאן השארנו אותו פתוח כדי שאף אחד בטעות לא יתלונן חלילה, למרות שזה ספאם טהור. באמת שאין פה שום דבר מעניין, וכמו שמור ציין - האתר שאתה גולש בו עכשיו הופיע עשרות פעמים, רק בשנה האחרונה, באתרים מחול כמו AnandTech, TheINQ, Digit-Lift, HardOCP ועוד כמה מאות אתרים אחרים שאנחנו בקשר איתם.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים רק לאחרונה האתר הזה (הזה הזה) התפרסם בקנה מידה עולמי וארצי אחרי החשיפה של הפנטיום 4 המזויפים
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים האמת שכל פעם שנפתח ת'רד כזה על "וואי תראו!! פרסמו את hwzone באתר בחו"ל!!!!111" אני בד"כ נועל אותו בשניה שאני רואה את הספאם הזה. אז כאן השארנו אותו פתוח כדי שאף אחד בטעות לא יתלונן חלילה, למרות שזה ספאם טהור. באמת שאין פה שום דבר מעניין, וכמו שמור ציין - האתר שאתה גולש בו עכשיו הופיע עשרות פעמים, רק בשנה האחרונה, באתרים מחול כמו AnandTech, TheINQ, Digit-Lift, HardOCP ועוד כמה מאות אתרים אחרים שאנחנו בקשר איתם. : עדיין הוא לא היה צריך להגיב כך
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים בואו פשוט נרד מהעץ ונלמד לפרגן גם לאחרים אנחנו חיים באותה מדינה אולי גם באותו הכפר
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים פותח התרד לא הגיב פעם אחת לכול הדיון הזה, זרק פה פצצה וברחפירגנו , יהודי אוהב יהודי והכול טוב ויפה , אין טעם להמשיך בדיון הזהמי שרוצה זרכותו לפרגן מי שלא רוצה גם זכותו לא לפרגןמיצינו לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.