עבור לתוכן

AMERICAS ARMY SUCKS

Featured Replies

פורסם

ההבדל בין שחקן AAO לBF2 הוא שאני יכל לזהות אויב שמסתתר מתחת לעץ בעשב ממרחק של 200 מטר ולהוריד אותו עם M16 במצב בודד עם קצת סבלנות ותיאום של נשימה וירי אפילו בחושך לפי הצללית בלבד, בזמן ושחקן BF צריך שלט ענקי שאומר" אני רע, SHOT ME" בצבע אדום זוהר והדרך היחידה להוריד אותו זה או עם איזה טייל שיכל להוריד בית או עם SNIPER באורך 7 מטר, בנהחה שהוא לא עושה "באני הופינג" כמו איזה ערבי על LSD

:smile1:

AAO RULEZ.

יש אנשים שלא אוהבים אותו ויש שכן, עניין של טעם.

להזכירך AA עולה 0 שקל, BF2 עולה 200 + עם אתה מעוניין בהרחבה גם אז אל תתבכיין על הגרפיקה (שהיא סבבה לגמרי).

בכלל להגיד על משחק חינמי שנתנו לך במתנה "מסריח" זאת ממש חוצפה, אתה יודע, יש אנשים שעובדים בשביל לקנות לעצמם משחקים.

פורסם

ההבדל בין שחקן AAO לBF2 הוא שאני יכל לזהות אויב שמסתתר מתחת לעץ בעשב ממרחק של 200 מטר ולהוריד אותו עם M16 במצב בודד עם קצת סבלנות ותיאום של נשימה וירי אפילו בחושך לפי הצללית בלבד

ממש כמו בחיים, אה?

פורסם

אם אני הצלחתי ממרחק של 46 מטר לפגוע במטרה בגודל 10X10 ס"מ עם M16 ארוך ולא מכווון בפעם הראשונה בחיים שלי שלחצתי על ההדק, אני מניח שזה נכון :)

(יכלל היות ש200 מטר זה מוגזם :nixweiss: לא יודע).

אבל הפואנטה ברורה.

פורסם

overload

החתימה שלך הורגת אותי :lol: :lol: :lol: כל פעם שאני רואה תגובה שלך אני צוחק :lol: :lol: :lol:

פורסם

אם אני הצלחתי ממרחק של 46 מטר לפגוע במטרה בגודל 10X10 ס"מ עם M16 ארוך ולא מכווון בפעם הראשונה בחיים שלי שלחצתי על ההדק, אני מניח שזה נכון :)

(יכלל היות ש200 מטר זה מוגזם :nixweiss: לא יודע).

אבל הפואנטה ברורה.

יש *טיפה* הבדל בין 46 מטר ל-200 מטר. במציאות, בשביל טווחים של כמה מאות מטרים משתמשים בקלעים עם כוונת אופטית ובכלל, הטווח האפקטיבי למטרה בודדת עם M16 הוא משהו כמו 100 מטר.

פורסם

b0mbat תודה ;D

MiniMizer יכל להיות שהגזמתי, אני לא טוב בהערכת מידה :P

פורסם

לפי דעתי אחלה משחק רק חבל שבשביל להיות חובש אתה צריך שעה להקשיב למה שהוא אומר

באנגלית ואז לעשות איזה מבחן מאפן אבל בשביל זה המציאו את הקודים לדברים מעצבנים כאלה.

חוץ מזה המשחק סבבה ומהנה

פורסם

אם אהבתם את bf2 אבל הוא יקר לכם אז תיכנסו ל- www.warrock-il.com

כנסו לפה- http://www.warrock-il.com/forum/cmps_index.php?page=howtostart תורידו את המשחק ותהנו!

זהו משחק מעולה שדומה מאוד ל-bf2 והוא חינמי!

*online!

נראה משחק נחמד.

אני אנסה אותו שהמחשב שלי יחזור מתיקון

עריכה:

זה רק אני או שההודעה שהגבתי עליה(^^^) נעלמה?

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי ואני עדיין לא מתכוון לריב פה עם אף אחד.. בסך הכל כתבתי שאני (אני!!) לא אהבתי את המשחק - זכותי! ! !

בקשתי לתת תגובות - טובות ורעות - ואכן קבלתי - תודה.

מה קשור : "כי אתה NOOB.." ?? ממש תגובה בוגרת

בכל מקרה - אני שמח שחלקכם לפחות נהנים ממנו. כי אני אישית לא מצליח (ובאמת רציתי וניסיתי..) אחרי שעות ברשת התייאשתי ממנו לגמרי.. והאמת שהוא דיי משעמם וחסר אקשן, אבל שוב, זה כבר עניין של גישה ודעה אישית שאני בטוח שהרבה חולקים עלי..

אני אישית מצפה ממשחק שיגרום לי הנאה ופרצוף כזה ;D כשאני משחק בו ולא תסכול ומרמור ופרצוף כזה :-\ ..

בכל מקרה תעשו חיים.. ביי.

פורסם

בשביל מה בכלל פתחת דיון לספר לנו כמה אתה לא אוהב את AAO?

:kopfpatsch:

זה כמו שאני אפתח דיון בשם Daikatana sucks... ::)

פורסם
  • מחבר

למה? ככה.

כי זה פורום ונראה לי שזה הקונספט שלו - לא כל נושא שפותחים צריך לעמוד בדרישות מסויימות.. כמו "תקוע בPRINCE OF PERSIA עזרה.."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים