פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים הקדמתי זכיתי ? (זה משנה אם זה המייל של המסנג'ר העכשווי והיחיד שאני מתכנן שאי פעם יהיה לי ? אני לא רוצה "לדפוק" את המסנג'ר שלי..) נשלח! נ.ב: כל מי שאתם שולחים אליו, תרשמו, כי זה בסוף יבלבל את כולם. לכל הנדיבים...זרקו הזמנה... moses23@gmail.com תודה נשלח!
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים orlupo2@hotmail.co.il תודה evya1984@walla.com נשלחו לשניכם הזמנות, תהנו.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים הגרסה הזו כלכך מגעילה שחזרתי ל-7.5... כדאי שיעשו לו 'מהפף' כי אני לא יכול לסבול את המראה הזה
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים הגרסה הזו כלכך מגעילה שחזרתי ל-7.5... כדאי שיעשו לו 'מהפף' כי אני לא יכול לסבול את המראה הזה לפחות לך שלחו הזמנה ויצא לך לראות איך זה נראה בכלל :'(
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים הגרסה הזו כלכך מגעילה שחזרתי ל-7.5... כדאי שיעשו לו 'מהפף' כי אני לא יכול לסבול את המראה הזה איזה build? Tranquility ,כשיהיו לי אני מבטיח להביא לך. (אני מקווה שמישהו ייתן לך לפני, כי עד שאני אקבל הזמנות חדשות כנראה כבר יוציאו את הגרסה הרשמית).
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים איזה build?Tranquility ,כשיהיו לי אני מבטיח להביא לך. (אני מקווה שמישהו ייתן לך לפני, כי עד שאני אקבל הזמנות חדשות כנראה כבר יוציאו את הגרסה הרשמית).0562, למרות שהקודמים גם היו זוועתיים.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים נשלח!נ.ב: כל מי שאתם שולחים אליו, תרשמו, כי זה בסוף יבלבל את כולם.נשלח!תודה גבר!!!!
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים Tranquility ,כשיהיו לי אני מבטיח להביא לך. (אני מקווה שמישהו ייתן לך לפני, כי עד שאני אקבל הזמנות חדשות כנראה כבר יוציאו את הגרסה הרשמית).תודה אח, גם כוונה זה משהו בימינו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.