פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים אולי תפתחו דיון חדש בנושא הזמנות למסנג'ר?עריכה:מישהו יכול להביא גם לי הזמנה : guymich@gmail.comנשלח
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר טוב אם כבר הפכנו את זה לאשכול הדיון הרישמי על הבילד החדש: ;Dא. אבקש את הפנתר הוורוד לשנות את שורת הנושא להבהיר את הנקודה.בוצע לבקשתך 8)דרך אגב לאחר שידרוג לבילד הנוחכי כל הסמלים חזרו להיות כמו ב 7.5 האם זה אמור להיות ככה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מישהו יכול לזרוק הזמנה :s05:MYSTZIEK@GMAIL.COMנשלח. להפתעתי קיבלתי היום הזמנה נוספת לחלק. בזבזתי את ה-5 המקוריות מזמן מזמן...דרך אגב לאחר שידרוג לבילד הנוחכי כל הסמלים חזרו להיות כמו ב 7.5 האם זה אמור להיות ככה?כן ולטעמי טוב שכך. לעומת זאת דווקא אהבתי את הפינות המעוגלות שהיו בבילד הקודם והוחלפו בפינות חדות. לא קריטי.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים 8)דרך אגב לאחר שידרוג לבילד הנוחכי כל הסמלים חזרו להיות כמו ב 7.5 האם זה אמור להיות ככה?ממש לא, יש לך איקון ליד שורת החיפוש במסנג'ר, לחץ עליו ובחר ב Show Details , זה יחזיר את כל התמונות לאנשי הקשר שלך.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מאיפה אני יכול להוריד את הבילט החדש?אני רשום לבטא, אך מהאתר הרשמי של מיקרוסופט, אני מצליח להוריד רק את בילט 365
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים הבילט החדש שוחרר רק למי שקיבל הזמנה ממיקרוסופט (ולא מיוזר אחר) או למי שחיפש ממש ממש טוב באינטרנט.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים בואו אני אלמד אתכם טריק חוקי (למי שלא מכיר) --שם הקובץ המדוייק הוא wlm 8.0.0562_EN.exeחפשו אותו על filemirrors.com או חפשו שם "contains" רק את התת-מחרוזת 8.0.0562זה אפקטיבי לחיפוש של קבצים "נדירים" אחרים כמובן. ותמיד אפשר לחפש גם באימיול (או גוגל).שוב, הקובץ חוקי מכיוון שמי שלא נמצא בביתא לא יורשה להתחבר לסרברים בכל מקרה.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים תנסו את זה : http://toons.msncreative.net/Version%20msn/Install_Messenger_Beta_562_EN.exeעריכה : זה הקובץ שידידי מלמעלה ניסה להביא לכם.. אז אתם יכולים להוריד בינתיים.
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני מצטער מאוד על ההקפצה אבל אני מאוד מאוד אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי הזמנה לתוכנה הנ"ל לאימייל : guymich@gmail.com
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים טוב השגתי לעצמי סוף סוף משתמש.. עכשיו השאלה היא איך אני משנה לסקין המגניב הזה בצבע זהב כמו של ההוא?ולמה לא קיבלתי הזמנות(הזמינו אותי אבל אני לא קיבלתי הזמנות לשלוח לאחרים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.