פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים שלום לכולם יש לי מסנגר 8!השאלה היא איך אני נפטר מהסרגל צד המעצבן הזה![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר MYST קודם כל אתה תותח על!!!!!דבר שני!אחרי שהתקנתי את הבילט החדש אני פשוט לא מצליח להתחברהוא כל הזמן ניתקע לי אני מנסה לרשום את המייל שלי וזה פשוט תוקע תתוכנה!שאני לא ברשת הכל תקין גם לאחר הסרה והתקנה זה חוזר חלילה!למישהו מוכרת הבעיה?
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים בכדי להעיף את ה TABS בכל גירסה (מבלי לוותר על שמירת פנקסי הכתובות, תמונות וכו' על ידי הוספת הוי ב "מחשב משותף.."):1. If the registry editor is not already started, click on the Start Button and select Run. Then type in regedit in the text box and hit Ok.2. Navigate through HKEY_CURRENT_USER, Software, Microsoft, MSNMessenger, PerPassportSettings, and then the numbered folder.3. Right click on the numbered folder and select New and then DWORD Value.4. Type in DisableTabs as the name of the new key.5. Next, right click on the new key you just made, DisableTabs, and select Modify.6. In the value box, key in 1 and hit Ok.בכדי שהתוכנה לא תתקע ברגע שאתה מזין את האימייל (שגיאה מספר - 80048883):Go to http://clientconfig.passport.net/ppcrlconfig.bin Download that file Rename it to ppcrlconfig.dll Drop it in C:\Documents and Settings\[Windows USER]\Application Data\Microsoft\IdentityCRLAttempt to sign in again. If you can’t get to http://clientconfig.passport.net/ppcrlconfig.bin, then email txtest_johnweis@msn.com
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים 3. Right click on the numbered folderיש שתי תיקיות ממוספרותעריכה*באחת מהן כבר היה קיים אז פשוט שיניתי ל-1 וזה עבדתודהיש מצב לבטל את הפירסומת בצורה דומה?
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים טוב אם כבר הפכנו את זה לאשכול הדיון הרישמי על הבילד החדש: ;Dא. אבקש את הפנתר הוורוד לשנות את שורת הנושא להבהיר את הנקודה. [עריכה: תנקס י'פנתר!]ב. תבדקו אצלכם אם יש לכם את הבעייה שרק עכשיו שמתי לב אליה. בקשו ממישהו לשלוח לכם קובץ MP3 במסנג'ר 8 בילד 562 ותראו אם גם אתם מקבלים את הודעת השגיאה (למטה) כשאתם לוחצים על הלינק לפתיחת הקובץ (הלינק שמופיע בסוף ההורדה).לפני יומיים יכולתי לקבל MP3 בלי שום בעייה כזאת, אולם שני שלושה ארבעה דברים קרו מאז שאולי קשורים לבעייה:1. שדרגתי ל-5622. התקנתי את הטלאים של Patch Tuesday (שאולי "חיזקו" אצלי את האבטחה).[עריכה] 3. התקנתי והסרתי את apatch לבילד 562 כי הוא הרס את היציבות.[עריכה] 4. איפסתי/שיחקתי בהגדרות של IE/Maxthon ;Dאיך אצלכם?[עריכה] בכל אופן מצאתי שני פתרונות לבעייה:1. Administrative Tools | Services | Security Center | stop & disable this service2. download A-patch for Messenger and remove the file transfer restrictions.3. JonathanKay's fixאני בחרתי באופצייה 1 אצלי.מאיפה לכולכם יש מסנג'ר 8!?קיבלתי הזמנה ממישהו מאוד חביב בפורום! :-Xבשלב זה יש להרבה אנשים עודף הזמנות אז פשוט תבקש פה ומישהו יארגן לך משהו אני משוכנע. אם לא תמצא אף אחד פנה אליי במסר כי לי אין הזמנות אבל לכמה מאלה שהזמנתי יש (אז זה יותר מסובך אבל אפשרי לארגן משהו..אם אין לך אלטרנטיבה נוחה יותר לך ולי).[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים יש שתי תיקיות ממוספרותעריכה*באחת מהן כבר היה קיים אז פשוט שיניתי ל-1 וזה עבדתודהיש מצב לבטל את הפירסומת בצורה דומה?יש אפשרות אבל לא ב - Registry, יש תוסף שנקרא A-Patch שמאפשר להסיר כל מה שתירצה מהמסנג'ר, כולל הפרסומות המעצבנותהורדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.