עבור לתוכן

Labelflash vs LightScribe

Featured Replies

פורסם

תמונה אחת שווה אלף מילים, אני ממש לא אוהב את LF וLS, שיוציאו צריבת תוויות בצבע מלא, אז נדבר.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני תאמת לא אהבתי את הקטע של נק, בלתי אפשרי לקרוא מה כתוב, עדיף כבר לרשום עם טוש וגמרנו

פורסם

X-DUDE,

לא הבנתי את האפור והכחול. זה שני סוגי מדיה בצבעים שונים?

או שזה LS ו LF ?

אם כן מי הוא מי?

פורסם

הכחול זה ה LF, המין חום הזה זה LS והתחתון זה הדיסק המקורי.

פורסם

יופי, מילאו את כל השטח בתמונה ענקית עם מלא פרטים וטקסט.

בטח שזה יהיה מכוער ולא מובן.

פורסם

זה נראה מכוער בכל מקום שראיתי, זה לא קשור לפרטים.

פורסם

תראה זה לא יכול להתחרות בצבע (עדיין, אפי בטוח שזה אפשרי לצרוב בצורה כזאת שיהיה צבע), כי אין צבע...

גם הטכנולוגיות האלה לא נועדו להדפסת תמונות למיטב הבנתי, אלא להחליף את הטוש, רק בשביל טקסט.

פורסם

מילא אם היה אפשר לצרוב תוויות על כל מדיה, אבל צריך מדיות מיוחדות.. ובקושי אפשר להבין שם טקסט (אלא אם זה גדול).... גם הזמן!!

טוש = 3 שניות (טוב אני כותב מהר).

צריבת תווית = 25 דקות באיכות מקסימלית.

פורסם

אני דווקא חושב שהטכנולוגיה טובה ומועילה ועם מדברים על איך שזה נראה אני לא יודע עם שמתם לב אבל לא כל שירבוט עם טוש הוא יצירה של פיקאסו.

מה שיותר מעניין אותי זה לקראת הסוף שם הוא מדבר על צריבת תווית ב4 צבעים ע"י שימוש ב4 שכבות על הדיסק והוא מוסיף ששתי הטכנולוגיות יתמכו בזה האם הוא מתקוון שהצורבים שקונים עכשיו עם הטכנולוגיות האלה יתמכו בזה או שצורבים חדשים יותר שיבאו בעתיד?

תוספת:

מחיפוש קצר ברשת ראיתי שהכתבה לא כל כך מעודכנת כנראה כי כבר יש 5 צבעים לדיסקים של LS לא 5 צבעים לדיסק אלה הדיסק יכול להגיע באחד מחמישה צבעים .

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15392

מי נראת לכם הטכנולוגיה שתחזיק מעמד? הרי תמיד נשארת רק אחת. לי נראה שהLS היא שתישאר בגלל שיותר חברות מאמצות אותה.

אתם שוכחים שתוך לא הרבה זמן נראה בשוק תמיכה מרובה יותר של צבעים רזולוציה טובה יותר ומהירות גדולה יותר ואז כל מה שאתם אומרים לא יהיה רלוונטי.

פורסם

כל שיכבה כזו תכפיל את הזמן (ואיפלו יותר)

כבר עדיף להדפיס מדבקה...

פורסם

טוש.

בחייכם - זו אחת הטכנולוגיות היותר מיותרות שהמציאו - שישתכללו קודם - אז נדבר.

פורסם

לא ממש.

לי למשל ממש מציק להחזיק בדיסקים של DVD שכתוב עליהם בטוש, זה נראה ערבי ביותר.

לדעתי אפר להגיע לתוצאות טובות עם הLF\LS פשוט צריך להשתמש בזה נכון (לא כמו בTOM).

פורסם

סתם גימיק שיווקי...

עם כל הכבוד לכל ה"ממציאים" טוש שולט!!!

הטוש הרבה יותר מהיר וחסכוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים