פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים תמונה אחת שווה אלף מילים, אני ממש לא אוהב את LF וLS, שיוציאו צריבת תוויות בצבע מלא, אז נדבר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר אני תאמת לא אהבתי את הקטע של נק, בלתי אפשרי לקרוא מה כתוב, עדיף כבר לרשום עם טוש וגמרנו
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים X-DUDE,לא הבנתי את האפור והכחול. זה שני סוגי מדיה בצבעים שונים?או שזה LS ו LF ?אם כן מי הוא מי?
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים יופי, מילאו את כל השטח בתמונה ענקית עם מלא פרטים וטקסט.בטח שזה יהיה מכוער ולא מובן.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים תראה זה לא יכול להתחרות בצבע (עדיין, אפי בטוח שזה אפשרי לצרוב בצורה כזאת שיהיה צבע), כי אין צבע...גם הטכנולוגיות האלה לא נועדו להדפסת תמונות למיטב הבנתי, אלא להחליף את הטוש, רק בשביל טקסט.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מילא אם היה אפשר לצרוב תוויות על כל מדיה, אבל צריך מדיות מיוחדות.. ובקושי אפשר להבין שם טקסט (אלא אם זה גדול).... גם הזמן!!טוש = 3 שניות (טוב אני כותב מהר).צריבת תווית = 25 דקות באיכות מקסימלית.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים אני דווקא חושב שהטכנולוגיה טובה ומועילה ועם מדברים על איך שזה נראה אני לא יודע עם שמתם לב אבל לא כל שירבוט עם טוש הוא יצירה של פיקאסו.מה שיותר מעניין אותי זה לקראת הסוף שם הוא מדבר על צריבת תווית ב4 צבעים ע"י שימוש ב4 שכבות על הדיסק והוא מוסיף ששתי הטכנולוגיות יתמכו בזה האם הוא מתקוון שהצורבים שקונים עכשיו עם הטכנולוגיות האלה יתמכו בזה או שצורבים חדשים יותר שיבאו בעתיד?תוספת:מחיפוש קצר ברשת ראיתי שהכתבה לא כל כך מעודכנת כנראה כי כבר יש 5 צבעים לדיסקים של LS לא 5 צבעים לדיסק אלה הדיסק יכול להגיע באחד מחמישה צבעים .http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15392מי נראת לכם הטכנולוגיה שתחזיק מעמד? הרי תמיד נשארת רק אחת. לי נראה שהLS היא שתישאר בגלל שיותר חברות מאמצות אותה.אתם שוכחים שתוך לא הרבה זמן נראה בשוק תמיכה מרובה יותר של צבעים רזולוציה טובה יותר ומהירות גדולה יותר ואז כל מה שאתם אומרים לא יהיה רלוונטי.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים טוש.בחייכם - זו אחת הטכנולוגיות היותר מיותרות שהמציאו - שישתכללו קודם - אז נדבר.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים לא ממש.לי למשל ממש מציק להחזיק בדיסקים של DVD שכתוב עליהם בטוש, זה נראה ערבי ביותר.לדעתי אפר להגיע לתוצאות טובות עם הLF\LS פשוט צריך להשתמש בזה נכון (לא כמו בTOM).
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים סתם גימיק שיווקי...עם כל הכבוד לכל ה"ממציאים" טוש שולט!!! הטוש הרבה יותר מהיר וחסכוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.