עבור לתוכן

כמה שעות צריך להטעין את ה-X5 לפני השימוש הראשון? (**עריכה, יש בעיה עם הטעינה)

Featured Replies

פורסם

קניתי את ה-X5 20GB מבאג לפני זמן קצר, ועכשיו עובר על מדריך ההוראות העבה :smile1:.

בתחילת המדריך הדגישו שצריך לטעון את הנגן לתקופה ארוכה לפני השימוש הראשון, אבל לא ציינו לכמה שעות במדוייק!

אז למישהו יש מושג כמה שעות אני צריך להטעין את ה-X5 בפעם הראשונה?

אני בנתיים ממשיך לקרוא את המדריך, אבל אם יש לכם טיפים לשימוש בטוח אז תרגישו חופשי לכתוב ;).

פורסם
  • מחבר

תודה :)

עריכה:

הנגן נמצא בהטענה כבר כשעה וחצי, וכבר עכשיו הוא כותב לי שההטענה הסתיימה! בפורום אחר אמרו לי 12 שעות מינימום, כאן 24 שעות, והנגן כבר הספיק להטעין תוך שעה וחצי ??? :-X.

אני הכנסתי את הנגן לטעינה בשקע חשמל אחד בבית, אבל אחרי שהוא התחיל להיטען, 30 שניות בערך, הוצאתי אותו מהשקע ושמתי בחדר אחר בבית. יכול להיות שזה מה שגרם לתקלה (אם יש תקלה) ???.

פורסם

אממ.. איפה כאן התקלה ? :D

תקשיב אני הטענתי מהבוקר עד הערב בערך (12 שעות +\-) וזה הספיק לו..

אני לא חושב שהטענת יתר עוזרת.. הרי אם מופיע נורה ירוקה - הבטריה מלאה - אין מקום לעוד אלקטרונים :hi: :hi:

פורסם

אם אתה מטעין דרך החשמל אז 12 שעות יספיקו, אבל תלך על 24 בשביל להיות בטוח.

אתה צריך להבין, הטעינה הראשונית של המכשיר משפיעה באופן ישיר על חיי הסוללה, לכן זה חשוב.

לגבי ההודעה שהסוללה נטענה, תתעלם זה בסדר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות, אבל די פישלתי עם הקטע של ההטענה!

השקע שאליו הכנסתי את המטען היה כנראה לא תקין, ובמהלך ההתקנה כל פעם שהרמתי את המכשיר הוא סיים את ההטענה, והתחיל אותה מחדש.

זה קרה קרוב לשבע פעמים, עד שקלטתי את הבעיה והעברתי לשקע אחר! אני מקווה שתחילת הטעינה 7 פעמים בכמה שעות לא גרמה לנזק לסוללה :-\.

פורסם

נראה לי שכל עוד לא הפעלת את המכשיר בין הטעינות זה לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים