פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים וגם לנו אין זמן לענות לך על השאלות....!!!!!!!!!פעם הבאה תעשה חיפוש..http://www.theinquirer.net/?article=29682
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים אל תשכח שאתה צריך לחשב לתאריך ההשקע עוד 3 חודשים~ עד שזה יגיע לארץ בכלל ,עד שיהיו לוחות אם טובים עם ביקורות וגם מחירים טיפה יותר שפויים אפילו ועוד
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים אל תשכח שאתה צריך לחשב לתאריך ההשקע עוד 3 חודשים~ עד שזה יגיע לארץ בכלל ,עד שיהיו לוחות אם טובים עם ביקורות וגם מחירים טיפה יותר שפויים אפילו ועודתאכלס!!וואוו איך יאכלו אותנו עם המחירים!
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים לא רק שבזמן האחרון ההשקות הן הרבה יותר לכיוון של השקות עם זמינות מיידית (7800GT, 7800GTX, 7300GS וזה רק מה שזכור לי)אלא גם AMD מתחייבים שכל המוצרים יהיו בזמינות מלאה עד יוני (כלומר חודשיים מההשקה)להערכתי גם הרבה לפני
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים אלא גם AMD מתחייבים שכל המוצרים יהיו בזמינות מלאה עד יוני (כלומר חודשיים מההשקה)להערכתי גם הרבה לפני אולי המעבדים, אבל עד שיצא לוח טוב וקירור טוב? (למשל אני לפני שנה קניתי מה שהיה במלאי ועכשיו אני תקוע עם AGP ולוח שאי אפשר לעשות איתו OC לזיכרונות שהם לא TCCD)
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים אבל עכשיו כל הערכות שבבים החדשות תומכות ב PCI-Express מראשהצ'יפסטים כבר נחשפוהדרך משם ללוח מוכן קצרה מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.