פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אני מתכוון לכיווץ קבצים רגילים (כמו winzip או winrar...) ???תגדיר הכי טובה - זו שמכווצת הכי טוב ? הכי מהר ? הכי נוחה לשימוש ? הכי זולה ? הכי נפוצה ? זו שתומכת במספר הרב ביותר של פורמטי דחיסה? אתה צריך לעזור לנו לעזור לך.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים Winace!היתה הכי טובה, ותישאר הכי טובה.מסכיםושם אתה גם יכול לבחור באיזה פורמט אתה רוצה (מתוך איזה 6 או משהו כזה)דבר שנותן גמישות רבהעריכה:שם אתה גם יכול לבחור PRIORITY כך שאתה יכול לשים אותו ב HIGHוזה ממהיר את זמן הדחיסה בצורה די משמעותית (אב אז המחשב כמעט בלתי שמיש)
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אני יכול לומר מניסוני האישי, ש WinRAR צורכת המון ממשאבי המערכת ולוקח לה המון זמן לפתוח כיווצים.כנראה שאני צריך לנסות את WinAce :smoke:
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים משתמש בwinrar, עונה על הצרכים שלי באופן מושלםהיה לי winace בכבר, גם תוכנה מעולה ושירתה אותי היטבלדעתי שתי התוכנות האלה הן מהמעולות בתחום
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אני יכול לומר מניסוני האישי, ש WinRAR צורכת המון ממשאבי המערכת ולוקח לה המון זמן לפתוח כיווצים.כי יש לה חתיכת אלוגירתם כיווץ עצבני.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים לפי בדיקות שעשיתי (כן, משעמם לי בחיים) התוצאות הם:1. ace2. rar3. bzip24. zip5. gzipבקיצור האלגוריתם של ace שולט.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים לדעתי ה WINACE היא מעולה והכי טובה למרוות שה WINZIP החדש גם לא רע ולפי מה ששמעתי ה WINRAR גם טוב
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים לפי בדיקות שעשיתי (כן, משעמם לי בחיים) התוצאות הם:1. ace2. rar3. bzip24. zip5. gzipבקיצור האלגוריתם של ace שולט. מסכים במאה אחוז!יחי ה WINACE!רק חבל שרוב הכיווצים היום הם zipצריך להפוך את הסטנדרט ל ACE !
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים התוכנה הכי נוחה לכיווץ היא WINCMD (לדעתי)אתם יכולים לא להסכים איתי, אבל בשבילי היא הכי נוחה (זה גם כבר הרגל כנראה...)WINRAR בא לעזור רק במקרים שלא ניתן לכווץ\לפתוח קבצים מכווצים עם WINCMD.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים התוכנה הכי נוחה לכיווץ היא WINCMD (לדעתי)אתם יכולים לא להסכים איתי, אבל בשבילי היא הכי נוחה (זה גם כבר הרגל כנראה...)WINRAR בא לעזור רק במקרים שלא ניתן לכווץ\לפתוח קבצים מכווצים עם WINCMD.windows commander היא תוכנה לניהול קבצים (כמו NORTON COMMANDER לזקנים שבינינו) אפשרות הכיווץ היא אפשרות משנית בתוכה. אך עדיין אני ממליץ עליה כתוכנה מאוד נוחה לניהול ועבודה עם קבצים.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים winrar , כי התרגלתי אליה ואני בטוח שאין הבדלים גדולים בינה ובין winace ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.