פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר אני מתכנן לימחוק את C ולהתקין תלינוקס שם ובמידה וזה לא יצליח אני יכול להתקין WIN גם בD או התקנה חוזרת בE ולגבות קבצים(יש לי גם ככה גיבוים למיקרה הצורך)עריכה תודה על העזרה ואני מקווה להתקין בקרובעריכה 2-היה כתוב במקום אחד שהLIVE לא מזה NTFS זה נכון גם לגבי התקנה רגילה?כי אני רוצה לינוקס שמזה NTFS
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים כל הלייבים שלי יצא לעבוד איתם קוראים ל NTFS אבל לינוקס לא יכולה לכתוב לשם כי אין להם באמת מושג איך עושים את זה מבלי לפוצץ את המחיצה.בכל אופן, ההפצה היחידה שמסירה את התמיכה בNTFS זו פדורה, וגם את זה אפשר לסדר.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים it doesnt matter which distro. linux lacks write support for ntfs. however, it can fully read and write on FAT32 file systems.psyghostdespite the lack of out-of-the-box ntfs support, fedora is one of the better systems i worked with.stone cold, look. ask yourself a simple question: why do you want linux? if the answer is "because i want to try\learn\use it" then your on the wrong way.yes, you should start with a rather easy distro, but that doesnt mean you wouldnt have to install anything or configure anything. and believe you me, ITS NOT HARD. stop wanting everything made for you. that way you will never learn. and if you say "i want to learn and use it slowly"well, thats still way off. if you are not willing to spend time knowing the system, and trying things, i say give up. windows is "free" nowadays too.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים psyghostdespite the lack of out-of-the-box ntfs support, fedora is one of the better systems i worked with.אתה לא צריך לספר לי שהיא מערכת טובה, הייתי מעריץ שלה במשך הרבה זמן לפני שעברתי לדברים רציניים יותר (Arch, Gentoo)היא מעולה למתחילים וגם לסדר את התמיכה בNTFS זה עניין של כמה שניות.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר זה בסדר אני יעשה מחיצה אחת בFAT32ככה שאני יוכל לישתמש באימיול גם בלינוקס וגם בWIN
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים there is no Emule for linux as far as i know. aMule is the one http://sourceforge.net/projects/amule
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר there is no Emule for linux as far as i know. aMule is the one http://sourceforge.net/projects/amule יש לו תאימות לאימיול הרגיל? ואני מוריד כרגע תלינוקס מהלינק שנתתה לי כרגע על 67 אחוז ויש עוד 4 ומשהו שעות במיקרה שלא יתנתק אתה בטוח שההפצה הזות יודעת ליכתוב וליקרוא מחיצות FAT32 ?
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מה הכוונה בתאימות? ובאופן כללי לינוקס קורא וכותב לFAT.בקשר להפצה הזו ספציפית, לא יצא לי לבדוק. 99% שכן, אבל גם אם לא(ממש ממש נדיר) זה לא בעיה לסדר.טוב,אני זז, יש מד"א ומבחן מתמתטיקה מחר. התאבדות here i come. :-\
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר היתכוונתי הוא מזה קבצים של אימיול רגיל הוא שהתוכנות שונות?ודרך אגב כרגע על 72 אחוז וזז לאט לאט
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אם ככה, אז כן, הוא תואם. מצד שני,מה אתה כבר מתכוון להוריד? תוכנות? לא ממש צריך עם ההפצה הזו.משחקים? לא במיוחד עובדים על לינוקס(חוץ מAA ועוד כמה).
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים היתכוונתי הוא מזה קבצים של אימיול רגיל הוא שהתוכנות שונות?ודרך אגב כרגע על 72 אחוז וזז לאט לאטהוא יכול להוריד מהרשת כמו כל קליינט רגיל (אימיול, אידונקי, מה שבא לך).אבל אם אתה רוצה להמשיך דרכו הורדות מהאימיול שנמצא על הווינדוס שלך, את זה אני בספק אם הוא יכול לעשות.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר אני מיתכוון להמשיך הורדותובקשר למישחקים בישביל זה יש את WIN בכל מיקרה זה העידכון-יש לי תלינוקס צרוב על הDVD אני מיתכוון לימחוק את מחיצה C לפרמט אותה ולעשות אותה ל1 FAT32 שם אני יתקין WIN מיחדש בישביל הבוטו 15 גיגה מהמחיצה אני יעשה חופשית(לפני ההתקנה של הלינוקס כשטח חופשי בדיסק) ואני יתן ללינוקס לעשות מה15 גיגה האלהתמחיצות שלו בתיקווה שההתקנה תילך טובבכל מיקרה כרגע יש לי הרבה עבודה ואין לי כוח לעשות את זה אבל אני מקווה ביום שישי לעשות את זהתודה על העזרה בינתים STONE
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר מיצתער על ההקפצה אבל אני חיב לעדכן אותכםניסיתי להתקין ת ubuntuובהתחלה חשבתי שהכל בסדר זה שאין אפשרות לעכבר זה מעצבן אבל ההתקנה לפי מה שחשבתי עברה חלקקרוב לסוף ההתקנה יש מסך שאומר לי באיזה רזולוציה לעבוד וניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי לשנות כלוםבכל מיקרה אחרי ההתקנה הubuntu מתחיל לעלות ואז מראה זיבולים על המסךהתקנתי אפילו 3 פעמים ולא הצלחתיככה שהגירסה הזות לא מתאימה לי כי אין לי מושג אך להתקין אותה נכון -במנדריק ההתקנה היתה הרבה יותר קלהלמישהו יש רעיון להפצה אחרת שתתאים לצרכים+מיפרט שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.