עבור לתוכן

צריך המלצה על הפצת לינוקס

Featured Replies

פורסם

טוב יש לי תמיפרט בצד ואני מעונין בהפצה קלה(למתחילים אבל לא LIVE CD )

שתתאים למיפרט -חוץ מהדברים שכתוב יש לי גם כרטיס טלויזיה -AVERTV

מה שאני רוצה במידה שיש זה הפצה שמתקינה גם תדריברים של הכרטיס מסך וקול-של נוידה וקריטיב- לא הרגילים של ההפצה

חוץ מיזה אני צריך תוכנת צריבה כולל DVD\נגן מוסיקה סרטים וכו+תוכנת טלויזיה\

אימיול\אופן אופיס2 \FIREFOX \ תוכנות לעיצוב תמונות כתיבת HTML וכו (לפיתוח אתרים)

וזה יספיק להתחלה

חוץ מיזה פירמטתי לא מיזמן והבנתי שהבוט שלי זה בכונן C ככה שהתקנתי WINXP מיחדש בכונן C

ונוצר מצב שאני מישתמש בהתקנה שמותקנת בE

3-מחיצות

ואני לא יכול לימחוק את C כרגע ביגלל הבוט(יש איזה פיתרון בלי פירמוט?)אני רוצה להתקין את לינוקס בC

ודבר אחרון אני חיב שהלינוקס לזה תמחיצות של WIN בתודה STONE

דרך אגב יש לי DVD ככה שאני מעדיף הפצות שבאות על דיסק DVD

• תגובות 33
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ubuntu

פורסם
  • מחבר

ubuntu

??? ??? ???

פורסם

Linspire יכול גם לבוא בחשבון

לא הבנתי בדיוק מה אתה אומר שם לגבי ה- partitions

בכל אופן אם ב- C יש לך את windows ואתה לא מעוניין לבטל את windows

אתה יכול להתקין את לינוקס על parition אחר , כל הפצה של לינוקס תתקין bootloader שיאפשר לך בשלב ה- boot לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעלות

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע 2 WIN ואני מישתמש בזה שבמחיצה E

ואני רוצה לפרמט את מחיצה C ולהתקין לינוקס בC

הבעיה שהבוט של הWIN הוא בC ואני לא יודע איך לשנות לE

וLinspire ביכלל חינמי?

פורסם

בעיקרון כשאתה מתקין את הלינוקס הוא גם ככה יתקין לך מנהל איתחול שונה.

השאלה אם אפשרי יהיה לקנפג את המנהל איתחול שיעשה בוט מהווינדוס שמותקן בE ולא מזה שמותקן בC.

יכול להיות שאפשר אבל אף פעם לא ניסיתי דבר כזה אז קצת קשה לי להגיד לך כמה זה בטוח

פורסם
  • מחבר

אני לא מפחד כי אני יכול תמיד לימחוק תמחיצה של הלינוקס ולהתקין WIN מיחדש

ככה בפעם הקודמת שעשיתי פירמוט פתרתי תבעיה(התקנתי WIN וזה נתן לי לזהות גם תהתקנה בE )

השאלה איזה לינוקס מתאים לי?

יש הרבה הפצות ויש להם כל מיני דברים ואני צריך לינוקס למתחילים שמתאים למיפרט שלי(בצד)חינמי ושנותן להתקין הרבה תוכנות בהתחלה

בבקשה לינקים והמלצות

דרך אגב היה לי מנדריק בעבר והוא היה נחמד אבל לא ידעתי להתקין כלום ובאותו זמן לא היה לי ראוטר ולא ידעתי להגדיר תחיבור לאינטרנט

פורסם

הבעיה היא שאם הMBR נדפק זה יכול לגרום להרס של טבלת המחיצות בכלל, מה שאומר שתהיה לך בעיה רצינית בלשחזר את שאר המידע האישי שלך.

אז אם אתה לא מפחד מלאבד שום נתון שנמצא על המחשב זה כבר משהו אחר.

בכל מקרה זה לא אומר שאם תתקין את מנהל האיתחול על ההארדיסק שעליו מותקן הווינדוס הכל יהרס לך, אבל אני אישית הייתי מתקין אותו על הארדיסק אחר אם יש לי אחד.

פורסם
  • מחבר

בו נגיד שאני לא מפחד על מה אתה ממליץ ?

ויש לינק להורדה-עדיף בגירסת DVD ושמתאים למיפרט וצרכים שלי?

פורסם

like it has already been said, ubuntu.

good enough for new users, really annoying if you're not new to linux.

as for the small partitioning problem, you can simply edit gurb to boot the right partition for windows.

though, this can prove a bit tricky(one of the most annoying things in the universe, to be honest. had to write my grub config from scratch. yay gentoo) .

as for the TV card, i really dont know anything about that kind of things.

and why do you need alot of software already installed? better install just the things you need.

פורסם

as for the small partitioning problem, you can simply edit gurb to boot the right partition for windows.

though, this can prove a bit tricky(one of the most annoying things in the universe, to be honest. had to write my grub config from scratch. yay gentoo) .

הבעיה היא שגראב לא באמת עושה בוט ישירות לווינדוס אלא מפעיל את מנהל האיתחול שנמצא על מחיצה הווינדוס.

בעיקרון כשהוא התקין את הווינדוס על הE זה זיהה שיש כבר גירסה של ווינדוס במחיצה אחרת אז הוא ערך את הboot.ini במחיצה ההיא, וזאת המחיצה שהוא רוצה להיפטר ממנה.

אז אני בספק אם הגירסה של הווינדוס שנמצאת אצלו בE שמה באותה המחיצה גם את מנהל האיתחול שלה.

פורסם
  • מחבר

like it has already been said, ubuntu.

good enough for new users, really annoying if you're not new to linux.

as for the TV card, i really dont know anything about that kind of things.

and why do you need alot of software already installed? better install just the things you need.

כי יקח לי זמן לילמוד להתקין בלינוקס ואני רוצה לישתמש בו ולילמוד לאט לאט שאני ישתמדש בו הרבה

ובלי תוכנות מותקנות בימיוחד אימיול אני לא ישתמש בו וחבל כי אני באמת רוצה לילמוד לישתמש בלינוקס

ובבקשה תיתנו לי לינקים לגירסה מומלצת למיפרט שלי

פורסם

damn it, with that kind of additude you wont get far.

there is nothing hard about installing apps in linux. besides, ubuntu uses debian's apt package manager, so every kind of

installing is simple and easy

i suppose bittorent links are ok?

http://torrent.ubuntu.com/releases/breezy/release/dvd/

פורסם
  • מחבר

damn it, with that kind of additude you wont get far.

there is nothing hard about installing apps in linux. besides, ubuntu uses debian's apt package manager, so every kind of

installing is simple and easy

i suppose bittorent links are ok?

http://torrent.ubuntu.com/releases/breezy/release/dvd/

סליחה במידה ועיצבנתי מישהוא

ואני לא מישתמש בביטורנט כי אני חולק תאינטרנט אם אחי הקטן והמעצבן

אני ישמח ללינקים של אימיול או הורדה ישירה וכמו שאמרתי עדיף DVD בתודה STONE

עריכה-אופס זה לינקים של DVD

רק במיקרה שאתה תיתן לי לינקים חדשים אז תגיד לי מה להוריד כי אני לא מבין במיספרים של לינוקס

פורסם

i suppose this should do nicely

http://nginyang.uvt.nl/breezy/

be aware that this can be very slow' as bittorrent is the best way to get linux really.

by the way, with all that mess in the partitions, and the fact you said you are not afraid to lose any data, i'd just format everything and make a clear new partition layout

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים