עבור לתוכן

הזמנתי Gigabyte 7vrxp rev 2. האם עשיתי טעות?

Featured Replies

פורסם

אפשר לשאול אותך מאיפה הבאת את זה?

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בפורומים של AMDMB השאלה על מחלק 5\1 בVRXP עלתה הרבה פעמים, אך בסוף הוכח כי הוא נמצא.

אם תרצה, תדפדף שם בתרד'ים שדנו בזה... (הוא נוכח, וזה הוכח ;))

פורסם

אתה יודע מה? תנסה אצלך וזהו.

ישנה אפשרות שלישית, חלק מן הבורדים מגיעים עם מחולל שעון כזה והשאר עם אחר.

פורסם

אתה יודע מה? כבר הרצתי את הלוח בFSB של 170, כשהיה לי עוד את הגרסה 1.1... והלוח עבד יציב ב170.

פורסם

אתה יודע מה? כבר הרצתי את הלוח בFSB של 170, כשהיה לי עוד את הגרסה 1.1... והלוח עבד יציב ב170.

זה לא קשור, יכול להיות שהחלקים שלך הצליחו לעבוד במהירות הזאתי.

לגבי המחלקים ללוח הזה אין מחלקים נכון לעכשיו של 1/5 או 1/6. הנושא עלה הAMDMB והמסקנה היית שכנראה רק לוחות בודדים יתמכו בזה כאשר המשתמש, בכל מקרה, יצטרך להלחים במקום מסויים ג'מפרים שהוצאו בתהליך היצור כי הClock generator לא תמך בכך.

עריכה: AV, הלינק שנתת מוכיח חדש משמעית שה7vrxp הוא KT333 ולא KT333CE.... ;D

פורסם

לא קשור.. המון כרטיסי PCI יעמדו בזה ב1\4.

תנסה שוב, ותבדוק בכמה עובידם הPCI\AGP..תחזור אלינו עם תוצאות ;)

פורסם

לגבי המחלקים ללוח הזה אין מחלקים נכון לעכשיו של 1/5 או 1/6. הנושא עלה הAMDMB והמסקנה היית שכנראה רק לוחות בודדים יתמכו בזה כאשר המשתמש' date=' בכל מקרה, יצטרך להלחים במקום מסויים ג'מפרים שהוצאו בתהליך היצור כי הClock generator לא תמך בכך.

[/quote']

מידע ישן.

Qwerty57 כתב ת'רד אחרי שהלוח נבדק, ומחלק 5\1 נמצא.

Originally posted by qwerty57

A friend of mine with the 7VRXP revision 1.1 has just confirmed using a pci freq. device that the 1/5th. divider does in fact kick in after 153mhz...

העניין עם הלחמת הDIP SWITCH זה דעה קודמת, לפני שהלוח נבדק.

אותו סיפור היה גם עם MSI KT3, כאשר לפי דברי MSI לא קיים מחלק 5\1 מחלק, אך אחרי בדיקה בFSB מ166 ומעלה, ועם מכשיר שבודק את תדר של PCI, הוכח שהמחלק קיים.

פורסם

נו? אז תעשה אתה את הניסוי..

תעלה ל166 ומעלה, בדוק בסנדרה את מהירות האפיק של הAGP..וכך נדע.

פורסם

נו? אז תעשה אתה את הניסוי..

תעלה ל166 ומעלה, בדוק בסנדרה את מהירות האפיק של הAGP..וכך נדע.

סנדרה זה לא דוגמא, כי היא לא יודעת לקרא מחלק של 1/6. היא התוכנה היחידה שטוענת ש8k5a3+ שעובד ב166FSB הPCI והAGP נמצאים ב40+ / 80+...

נ.ב.

בדיון הזה:

http://www.amdforums.com/showthread.php?s=&threadid=137207&perpage=15&pagenumber=3

אנשים קיבלו תשובה חד משמעית מג'יגהבייט לגבי המחלקים. פשוט אין אותם.

פורסם

הטעות היחידה שעשית זה לשאול אחרי שהזמנת ::)

בכל מקרה, יש לי את הלוח אם המדובר, ואני מאד מרוצה ממנו, תתחדש. ;)

גם לי ;D

פורסם

גם בעלי לוחות MSI KT3 קיבלו תשובה דומה כששאלו על מחלק 5\1.

אתב מתבסס על מכתב מגיגה בייט, מאיזה עובד בתמיכה ונותן את המידע מאיזה ספר הוראות של VRXP.

אז לא לא ולא..

מה אתם חופרים ורוצים להוכיח שהוא לא נמצא כשכבר הוכח שהוא קיים???

כמו שאמרתי היה את אותו הסיפור עם MSI KT3

MSI הכחישה שמחלק 5\1 נמצא בלוח כשהוא כן נמצא...

פורסם

סנדרה זה לא דוגמא, כי היא לא יודעת לקרא מחלק של 1/6. היא התוכנה היחידה שטוענת ש8k5a3+ שעובד ב166FSB הPCI והAGP נמצאים ב40+ / 80+...

נ.ב.

בדיון הזה:

http://www.amdforums.com/showthread.php?s=&threadid=137207&perpage=15&pagenumber=3

1\5 דבר ראשון.

כנראה ג'יגה בייט לא מודים רשמית (במידה ויש) במחלקים..בדיוק כמו שלוחות מבוססי SIS648 מפורסמים כתומכים בזיכרונות 2700 (166) בלבד, בעוד שבפועל ישנם ראטיואים להפעלה של הזיכרון ב400.

בכל קמרה, אני 99% בטח שאין את ה1\5...קראתי על מספיק אנשים שלא עוברים את הFSB של ה145 עם הג'יגה בייט, בעוד שעם לוחות אחרים הם מגיעים ל150-160 ללא בעייה.

פורסם
  • מחבר

אז לסיכום, בהנחה שאני [glow=red, 2, 300]לא[/glow] יעשה שום OVERCLOCKING האם הלוח מציג ביצועים טובים (בעיקר במשחקים)?

פורסם

אז לסיכום, בהנחה שאני [glow=red, 2, 300]לא[/glow] יעשה שום OVERCLOCKING האם הלוח מציג ביצועים טובים (בעיקר במשחקים)?

כן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים