פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים שלום מחר אני אמור ללכת למיון לשחקים... רציתי לדעת מאנשים שהיו כבר בדבר כזה מה הולך להיות שם? איזה מבחנים הולך להיות שם? יש איזה חומר שצריך לדעת עליו? כל מי שיודע כל פרט על מבחני ההתאמה שיגיד משהו תודה מראש חברס
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים ממה שאני יודע זה מבחנים בידע כללי ומתמטיקה\ פיסיקה ברמה של 5 יח"ל +. 12 (או 10) שעות מבחן... תהנה 8)
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים יש מצב שאני מתבלבל, אבל זה שזה מבחן ארוך זה בטוח... אגב, אל תביא אוכל... כל ה"עצות" לפסיכומטרי של לאכול שוקולד וכו זה בולשיט. לא עוזר ורק לוקח זמן...
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר כע ברור שלא אוכל זה בולשיט... רק אוכלים הרבה לפני נראה לי שאתה מתכוון לתלפיות...
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים יש מצב... אבל שוב, ממה שאני יודע, כל המבחנים האלה של מודיעין הם ארוכים ומעצבנים.
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים אני עשיתי אותם לפני שנתיים. זה מבחנים מאד מאד ארוכים, מהבוקר עד איזה 4-5 אחה"צ, תביא אוכל, הרבה שתיה, כסף קטן לשתיה קרה אם אתה רוצה.חוצמזה מומלץ לקרוא עיתון היום, וללכת לישון מוקדם.
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים את המבחנים עשיתי לפני כחודשיים, אז תסלח לי אם שכחתי קצת...תביא אוכל, יש הפסקותההפסקות לא יהיו מתי שאתה חושב שאתה רעב, אבל תאכלכי כשבאמת תהיה רעב, לא תהיה הפסקהחוץ מזה,המבחנים הם בכל מיני נושאים (יש מצב שאני מתבלבל קצת עם המבחנים של תלפיות, אבל בכל מקרה הם דומים)יש ידע כללי, יש אקטואליה (שואלים על מניהיגים עכשוויים ומהעבר של מדינות ערב), יש מתמטיקה, יש שפה מדומהיש מכונה שפועלת ע"פ הוראות פשוטות (מין מבחן תכנות בשקל כזה, לא צריך לתכנת, רק צריך לענות על שאלותלגבי "תוכניות" קצרות שנותנים לך), אם תכנתת פעם, זה המבחן הכי קל בחיים שלךאני לא בדיוק זוכר מה עוד ישבכל מקרה, אין מה להתכונן, או שתעבור או שלאמבחנים לא מאוד קשים לדעתי, אני עברתי, ותשובה לשלב הבא קיבלתי רק אחרי חודשיים בערך (לפני שבועיים וחצי)אז אל תתבאס אם לא תקבל תשובה במהירותאהה כן, אני סיימתי את המבחנים בערך ב17:00 או משהו באזור, לא כיף...ואין שאלון 300 או שאלון אישיות אחר, אגבאם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר מתמטיקה יש רציני יעני 5 יחידות כמו בפסגות?התכנות אתה אומר פשוט ? אני לא צריך לכתוב? כי כבר שכחתי הכל חחחטוב מאוד שאין שאלון 300..אז אתה אומר אין מה ללמוד??
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים למיטב זכרוני, רוב המבחנים (או אפילו כולם) אמריקאיים.ככה שאין מה לכתוב.השאלות בתכנות הן משהו בסגנון "מה מבצעת התכנית הבאה" או "איזו שורה צריך לשים בשביל שהתכנית תבצע כך וכך".ואל תהיה בטוח שאין שאלון 300... כשאני הייתי במיונים היה, אבל אני לא בטוח אם זה היה בפעם הראשונה שהייתי או בשנייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.