פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים קוריצה ("קו" עם שורוק)וזה מזכיר לי בדיחה על נרקומנים ברוסית :narkaman idet po yletzi s kyritzoi, drygoi narkanam padhodit i sprashevaet : "eta kyritza ?" a narkaman emy otvi4aet : "eto ne kytitsa eto est'sa" rolamfo
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים קוריצה ("קו" עם שורוק) וזה מזכיר לי בדיחה על נרקומנים ברוסית : narkaman idet po yletzi s kyritzoi, drygoi narkanam padhodit i sprashevaet : "eta kyritza ?" a narkaman emy otvi4aet : "eto ne kytitsa eto est'sa" rolamfo בדיחה של סטלנים
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים טוב חברים אתם יודעים אך אומרים תרנגול ברומנית???????תרנגול: קוקוש חחחחחחחחחותרנגולת: גאיינה חחחחחחחחחחטוב אני יודע את זה כי יש לי חברה רומניה,אני בכלל מרוקאי ......ועוד משהו ,אין קשר בין מה שהם מדברים בתוכנית לשפה הרומנית, אין מילים כאלו, זו המצאה.
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים 0MFG!!1 A HAPPY THREAD!!!!11 :jump: ועכשיו ברציניות, פשוט תגידו - "קפרע".
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים הנה המילון השלם:רומנית - עבריתאא-מברלה - הגשםא-ונה - הירחאבימה - תיאטרוןאבן שושן - מילוןאדייה שוקרייה - יום מעולהאודטה - גדולאונקולוגי - תביא סיגריהאופטי - רואיםאימובילייזר - לא מסכים שנצאאימפוטנצי - משטרהאיקאה - מתפרקאיראני - איוםאל אקונומיקה - לא קרה כלוםאלוורה - זה יעבוראלרטי - נזהראנורקצי - דוגמניתאנטנה - לקלוטאס-אם-אס - הבחירה שליאפצ'י - חולהאפצי'י קוריצה - שפעת העופותאקולוגי - שום סיגריהאקונומיקה - מצטעראקמולצ'י - תרופהארנונה - עירייהאשכמה - זריחהבבאסה - עצובבורי - דגיםבייבי - ילד/הבלהבלה - ראיוןבליצ'ימה - כל כך יפהבלקוני - מוכשרתברנדס - מצחיקגג'אקוזי - אמבטייהג'ובה - מטבעגולדבלט - לא מסוגל להתאפקגוטי מורצה - בוקר טובגוצה גוצה - לא משהוגריזו - שמןגריזו מגריזו - שמן זולג'רנצ'ה צ'ופ צ'ופרי - מתנה גדולהדדודלי - רגעדלתא - בבקשהדלתא טורבו - בבקשה תתחילההאפי פפי - לבלותהלוגן - האור בחייוובן - תרגיעויוה לדיוה - איזה מלכהזז'בוטינסקי - רחובטטיפשקו - כדורגלןטישו - לבריאותטלסקר - למה להפריע?טריקו - חולצהככהנא - צודקכיפאק - תתעודדללאדה - אין בעד מהלאדה טוטלוסו - זה היה לי לעונגלאדה מדוקטור - שתהיי לי בריאהלאדה מליסינג - אין בעד מהלונה גלצי - לונה גללונה פארקצי - לונה פארקממאמי - חבריםמטהמעלה - להשתעשע במתקניםמיצ' - קבבמיגרנה - טלפון סלולריממנטו - מזכיר לימניוקי - קבלןמנצ'יז- כיבודנניאגרה - יםניג'וסי - פרסומתססופי קוריצה - מרק עוףסופריצה - הפתעהסטוצ'י - יוצאתסיו רבוצה - קדימה לעבודהסמרקצ'י - לילדיםסנג'ריו - פועלסניטטה - כל הכבודסקודה - תודהסקלורוזה - לשכוחעעצו פאלי - הטלת מטבעפפאפארצי - עניינו של אבא שליפאנאטיק - מעריציםפאץ' איט - עזוב את זהפוזה - שחקניתפיגורה - בחורהפיילה - כביסהפלונטר - צרותפלורסנטי - לא מבינהפנאני - כיףפנסי שמנסי- לבוש חגיגיפקה פקה - לדברפרוגרמה - תוכניתפרוטקשן - בחסותפרומו - בקרובפרוסטטה - גבריפרימה בלטה - ראש הממשלהפרסי קומוניסטו - שטיח אדוםצצ'ופרי - מתנהצ'ופ צ'ופרי - מתנה גדולהצחי איראני - איום אסטרטגיצ'ימידני - שקצרבתי - להוציא דיסקקקאפוט - נפרדנוקה בנלי - מה אומריםקומה - לישוןקוצה - בחורה נאהקוצה קוצה - בחורה נאה מאדקוצי מוצי - אוהב אותךקוצי פוצי מוצי - אוהב אותך יותרקוקו מו מו - פרה משוגעתקוריצה - תרנגולתקושימרו - חדשותקזבלן - כבוד גדולקיאה - נמאסקיטבג - שאלהקישטה - עזוב אותיקלורצי - סופגניהקרגו - טיסהקריוקי - זמר/תררברסי - להחזיררגליארצה - לשבתרזומה - נסיוןששפי רומנצי - ארוחה רומנטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.