עבור לתוכן

מה דעתכם על חולון כעיר מגורים? עובר דירה בקרוב.

Featured Replies

פורסם

משכיר בעוד כמה חודשים דירה, ויוצא סוף סוף מבית ההורים :smile1:.

אני כרגע גר בלוד, כך שכל עיר אחרת תהיה רמת אביב ג' בשבילי :nutty:, אבל בכל זאת לא רוצה לגור שוב בעיר פשע וסמים.

אני עובד בת"א, כך שרק ערים קרובות יהוו אופציה.

חשבתי על רמת גן, אבל יקר מדי, כנ"ל לגביי גבעתיים ות"א עצמה. אז הפיתרון הכי קרוב הוא חולון, שהיא גם עיר יפה, אין בה פשע וסמים (לפחות לא בכמות דרסטית) וקרובה מאוד לת"א. מה אתם אומרים? אני רוצה לוודא שלא קיבלתי דעה מוטעה על העיר, שלא אדפק אחרי זה עם "לוד 2". אני מדבר על מרכז העיר אגב.

למבוגרים יותר שביניכם, אתם חושבים שאני אוכל להסתדר לבד עם משכורת של 4250 ש"ח מינימום? (אוכל להגיע לכמעט 5000 אם אעבוד עוד יום אחד).

מתכוון לגור לבד, לא מסתדר עם שותפים, בדירת חדר וחצי או שני חדרים.

• תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משכיר בעוד כמה חודשים דירה, ויוצא סוף סוף מבית ההורים :smile1:.

אני כרגע גר בלוד, כך שכל עיר אחרת תהיה רמת אביב ג' בשבילי :nutty:, אבל בכל זאת לא רוצה לגור שוב בעיר פשע וסמים.

אני עובד בת"א, כך שרק ערים קרובות יהוו אופציה.

חשבתי על רמת גן, אבל יקר מדי, כנ"ל לגביי גבעתיים ות"א עצמה. אז הפיתרון הכי קרוב הוא חולון, שהיא גם עיר יפה, אין בה פשע וסמים (לפחות לא בכמות דרסטית) וקרובה מאוד לת"א. מה אתם אומרים? אני רוצה לוודא שלא קיבלתי דעה מוטעה על העיר, שלא אדפק אחרי זה עם "לוד 2". אני מדבר על מרכז העיר אגב.

למבוגרים יותר שביניכם, אתם חושבים שאני אוכל להסתדר לבד עם משכורת של 4250 ש"ח מינימום? (אוכל להגיע לכמעט 5000 אם אעבוד עוד יום אחד).

אחלה עיר..( אני גר בחולון ;D)

אם אתה מחפש דירות פשוטות רק למגורים אני חושב יש בהיסתדרות..

אבל סה"כ אחלה עיר-מלא גנים ציבוריים,קניון,פארקים ועוד ;)

פורסם

אני חושב שתיסתדר

אבל על תחשוב על פלזמה ענקית בסלון ואשת פרס-לא יודע איך כותבים באנגלית

ואני לא מכיר את חולון אבל זות דעתי-

news3.jpg

פורסם

אני לא בטוח בקשר לתקציב...
פורסם

לגבי חולון - המקום עצמו בסדר, אבל אישית הדבר היחיד שיש לי לחפש שם זה בולה באולינג ועזרא ובניו (שיפודיה מצוינת באזור, קרוב מאוד לחולון)

לגבי המשכורת זה מאוד תלוי בשכ"ד שלך ובתנאים

פורסם

לגבי חולון - המקום עצמו בסדר, אבל אישית הדבר היחיד שיש לי לחפש שם זה בולה באולינג ועזרא ובניו (שיפודיה מצוינת באזור, קרוב מאוד לחולון)

לגבי המשכורת זה מאוד תלוי בשכ"ד שלך ובתנאים

ליסתדר הוא יוכל

השאלה באיזה רמת חיים ומה יהיה בעתיד שלו

אני לא יוצא מהבית של ההורים בימיוחד ביגלל המחשבה לעתיד

משכנתה -תשעבד אותי ל20 או יותר שנים

שכר דירה-ישעבד אותי עד שאני לא יוכל לעבוד ואז יזרק לרחוב

לפותח הדיון אני ממליץ לך לחשוב טוב על זה

אני מכיר כמה אנשים שגרו בשכירות וחזרו בזחילה הביתה כי הם הבינו כמה קשה זה ליחיות בשכירות

פורסם

לפותח הדיון אני ממליץ לך לחשוב טוב על זה

אני מכיר כמה אנשים שגרו בשכירות וחזרו בזחילה הביתה כי הם הבינו כמה קשה זה ליחיות בשכירות

אין מה לעשות, החופש יקר.

פורסם

לא יודע בלי קשר של העיר הייתי מציע לך להשאר בדירת ההורים עד לקשר רצני+ - ואז יש משכורת נוספת... וזה גם אחלה נסיון לבני הזוג לפני הצעד....

שוב אני אישית ממליץ לך לחשוב פעמיים למרות שאני יודע שזה כיף לא נורמאלי.. חברים חברות רעש באלגן וכו'..... אבל אחרי חודש חודשיים כשאתה מגלה שרוב המשכורת הולכת על שכירות ונשאר אחרי החשמל מים ארנונה וכו' קצת כסף לעשות קניות לבית....

ואם לא הפתרון היחיד (למרות שאמרת שאתה לא מעוניין) זה שותפים ואז הכל מתחלק ולא עולה כמו....

טוב.. במה שלא תעשה בהצלחה.

פורסם

אין מה לעשות, החופש יקר.

נכון אבל פה אתה מחליף פה חרא בחרא אחר

אני בן 28 וגר בבית של ההורים

ואמא שלי :screwy:

ועדין אני יודע שיום יגיע ואני יוכל ליקנות בית בלי משכנתה ואז באמת להיות בחופש

ובאמת להנות

השכירות גוזלת לך המון כסף וזה לא חופש אלה שיעבוד

פורסם
  • מחבר

תראו, אני לא מסוג האנשים שיוצאים ל-TLV כל שישי-שבת או נכנסים למסעדה כל ערב! אורח החיים שלי לא בזבזני.

סך הכל מה שאני רוצה הוא דירה קטנה של חדר וחצי, סלון נחמד, חדר עם כל מיני שטויות ושאר המכשירים הכי בסיסיים (כמובן שמחשב איתם, גם אם לא חיוני :P).

אני לא מתכוון לבלות עוד 5-6 שנים בבית ההורים, בדירת שלוש חדרים עם עוד 4 אנשים בבית :-X.

מעדיף שיהיה לי את החופש שלי, ואז לקרוע את התחת בעבודה, בשביל לחסוך לאוניברסיטה בעוד כמה שנים.

תודה על התשובות בנתיים אגב :).

פורסם

אני מבין אותך ב100%

אבל אתה מושפע בטח מתוכניות כמו חברים לדוגמה

בחיים ובימיוחד בישראל לישכור דירה זה לא פשוט

זה גם ימצוץ לך תחשבון וגם תעבוד קשה

תחשוב על לבשל לבד

לכבס לבד

ועוד מיליון דברים שאתה חוזר עיף מעבודה קשה כדי שתוכל לשלם על השכר דירה ועוד הרבה דברים

בקיצור תחשוב טוב על זה-ואני די בטוח שהרבה בפורום חשבו על לישכור דירה כולל אני

ואין מה לעשות זה ביכלל לא קל

ועוד דבר תנסה לימצוא השכרה לחודש אחד(קשה לימצוא) ותיבדוק איך זה ואז תחליט

פורסם
  • מחבר

אני מבין את מה שאתה מנסה להגיד, היום המצב באמת קשה במשק אבל זה בהחלט אפשרי להסתדר לבד. אני מכיר אנשים עם משכורת מינימום ועדיין מצליחים לחיות.

בכל מקרה, כמו שאמרתי, אני גר בדירת שלושה חדרים (כולל סלון), עם שתי אחיות וההורים, והחדר שלי הוא הסלון! המקום "הפרטי" שלי בבית הוא המסדרון!

תאמין לי שבמצב כזה אני לא אוכל להחזיק מעמד כמה שנים, בקושי עובר את החודשים האלה עד למעבר לדירה.

בשביל המצב הנפשי שלי אני רוצה לעבור לדירה קטנה משלי. יהיה קצת קשה, לא יהיו לי את כל המותרות שיש לי בבית, אבל יהיה שווה את זה.

פורסם

חשבת אולי על פ"ת ?

פורסם

אני כרגע גר בלוד, כך שכל עיר אחרת תהיה רמת אביב ג' בשבילי :nutty:

תחשוב מה היה לי כשעברתי מחולון לרמת אביב ג' :P

האמת היא שחולון זאת אחלה עיר, באמת בלי פשע ואלימות ממה שאני זוכר.

אם אתה גר בדרום העיר אז אתה קרוב מאוד לראשל"צ מערב שיש שם הרבה מה לעשות.

שיהיה בהצלחה עם המעבר ;D

פורסם

אני גם אומר בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים