פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים הייייש לי נייד של IBMגירסה 42Pיש לי במחשב את הכרטיס מסך הבא ATI MOBILTY FIRE GL T2איך הכרטיס הזה טוב למשחקים ??
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים BerkotZ, תחליט אם אתה עונה לעניין או לא, פשוט שאני אדע איך להגיב כלפיך. אנא ענה לשאלות שהוצגו.GigaBoT, נסה להתנסח בבהירות יותר.sahargt, אנא שנה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית יותר.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אוקי מצטער לפותח התארדהכרטיס הזה משתווה לעצמו בו נגיד ככה שכול הדור הנוכחי היום מאכילים אותו לא רק באבק בסלעים הם מאכילים אותו בקיצר זבל טהור למשחקים אי אפשר להריץ עליו כלום בכול מקרה זה מחשב נייד אז אי אפשר לעשות הרבה בנידון ולהחליף תכרטיס
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר אוקי בדר אני מבין בכול מקרה אני יבדוק את המחשב אם כול ה3DMARKכול הגירסות ונראה מה אני מקבל זה בטוח לא כמו המחשב השני שיש נייד של DELL XPS
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים FIRE GL זו לא הסדרה המקצועית של ATI? זה מחשב שנועד לעבודה גרפית? לגרפיקאים?
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים לא זה הסדרה הכי חלשה שיש יש ל כזה כרטיס פה שמשמש כמחזיק ניירות 8מגה זכרון זבל קיצר שדוחפים לכול מחשב שצריך בו כרטיס גראפי
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים לא זה הסדרה הכי חלשה שיש לא ברור לי מאיפה הוצאת את זה.ההבדל העיקרי בין ה- FireGL ל- Radeon אלה הדרייברים שעוברים תהליך certification ארוך ויקר כדי להיות מתאימים לתוכנות CAD/CAM ואנימציה.בדר"כ על כל chip שמגיע לכרטיס Radeon מגיע כעבור חצי שנה גם כרטיס FireGL שמבוסס על אותו chip.מן הסתם כרטיס FireGL מלפני 5 שנים, לא יריץ pixel shaders ולכן יהיה מאוד איטי במשחקים חדשים.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים לא זה הסדרה הכי חלשה שיש יש ל כזה כרטיס פה שמשמש כמחזיק ניירות 8מגה זכרון זבל קיצר שדוחפים לכול מחשב שצריך בו כרטיס גראפי בטוח שלך אין Rage GL?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.