עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לקניית נתב

Featured Replies

פורסם

היי אני הולך לקנות ראוטר, רציתי שיעזרו לי פה בכמה דברים:

1.עד כמה יכול לשאת הראוטר בעומס יתר של תוכנות ומשחקים ברשת?

2. האם זה אפשרי לחסום גישה כלשהי לראוטר של המחשב- כולל כניסות לאתרים, הורדות וכדומה (כולל המחשב עצמו)?

3. לאן הראוטר מתחבר? המודם?

תודה.

:)

פורסם

היי אני הולך לקנות ראוטר, רציתי שיעזרו לי פה בכמה דברים:

1.עד כמה יכול לשאת הראוטר בעומס יתר של תוכנות ומשחקים ברשת?

2. האם זה אפשרי לחסום גישה כלשהי לראוטר של המחשב- כולל כניסות לאתרים, הורדות וכדומה (כולל המחשב עצמו)?

3. לאן הראוטר מתחבר? המודם?

תודה.

:)

1. מה זה עד כמה? עד שהוא לא יכול יותר. בוא נגיד שלא כדאי לך לשחק ברשת ולהפעיל תוכנת שיתוף בשום נתב.

2. יש נתבים אם אופציית QOS, תעשה חיפוש בנושא. כמו כן, ישנן תוכנות שאתה יכול להתקין על כל מחשב שיעשו אותו דבר.

3. הראוטר מתחבר למודם מן הסתם, ולכל המחשבים ברשת.

כמו כן, תשנה בבקשה את הכותרת שלך ע"פ חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אין צורך בשינוי הכותרת, מכוון שזה עוסק בנושא, בשם לועזי.

ומה זאת אומרת אין להפעיל תוכנה ברשת???!?!!

וואי אני זקוק פה לעוד אנשים!! :silly:

:s05: מישהו?

תודה ;D

פורסם

הוא לא אמר תוכנה ברשת הוא אמר עם יש לך עומס כמו תוכנת שיתוף P2P ואחר כך להפעיל משחק רשת אז הראוטר יקרוס!!

כמובן שאתה יכול להפעיל בנפרד....

פורסם

אין צורך בשינוי הכותרת, מכוון שזה עוסק בנושא, בשם לועזי.

ומה זאת אומרת אין להפעיל תוכנה ברשת???!?!!

וואי אני זקוק פה לעוד אנשים!! :silly:

:s05: מישהו?

תודה ;D

מה אתה אומר. יש צורך לשינוי הכותרת, אז תשנה אותה לפני שהנושא יינעל ותקבל אזהרה.

פורסם

1. תלוי איזה.

2. כן בהחלט.

3. מה הכוונה לאן? ::)

פורסם
  • מחבר

...

אין צורך בלשנות את הכותרת, אבל אם אתה אומר, אז מה אתה רוצה שאכתוב שמה? :[

מה זה תוכנת P2P?

ורציתי לדעת עוד דבר-

יש את הראוטר האלחוטי החדש, אני רציתי לדעת עם איזה תדר הראוטר משתמש? (ייתכן שזה קרינה אלקטרומגנטית ומסוכנת?) :s05:

תודה :)

פורסם

2.4

תדר של טלפונים אלחוטיים ומיקרוגלים.

סיכון?

הסכנה בטלפונים בסלולארים היא לא באנטנות (שרובן פולטות מעט מאוד קרינה ) - בגלל שאחרי 15 מטר מהם אתה בטוח.

הסכנה היא בטלפונים. ולא בגלל שהם מכונות קרינה מסוכנות, אלא בגלל שהן צמודות למוח שלך. אם תדבר בטלפון ממרחק הקרינה לא תצליח לחמם

את התאים שלך (לפגוע בהם כך חלק מהחוקרים מאמינים).

נתב הוא בעל קרינה מופחתת, אין לו קרינה חזקה, למעשה היא הרבה יותר חלשה מהקרינה של הטלפון הסלולארי שיכול להיות במרחק של מאות מטרים מהאנטנה הקרובה . הנתב גם לא צמוד למוח.

אך לעומת זאת הוא עדיין פועל זמן רב והוא די קרוב אליך. ההנחה למכשירים כאלה היא לא לישון באותו החדר שהם נמצאים (במידה והם פועלים כל הזמן).

אם אתה עדיין מפחד אתה יכול להחליש את הקרינה דרך הנתב אם הקליטה מספקת.

פורסם

זה באמת כל כך מסובך לחשוב על נושא נורמלי לכותרת, או שאתה עושה את עצמך?

תשנה אותה ל"כמה שאלות בנוגע לקניית נתב". ::)

פורסם
  • מחבר

2.4

תדר של טלפונים אלחוטיים ומיקרוגלים.

סיכון?

הסכנה בטלפונים בסלולארים היא לא באנטנות (שרובן פולטות מעט מאוד קרינה ) - בגלל שאחרי 15 מטר מהם אתה בטוח.

הסכנה היא בטלפונים. ולא בגלל שהם מכונות קרינה מסוכנות, אלא בגלל שהן צמודות למוח שלך. אם תדבר בטלפון ממרחק הקרינה לא תצליח לחמם

את התאים שלך (לפגוע בהם כך חלק מהחוקרים מאמינים).

נתב הוא בעל קרינה מופחתת, אין לו קרינה חזקה, למעשה היא הרבה יותר חלשה מהקרינה של הטלפון הסלולארי שיכול להיות במרחק של מאות מטרים מהאנטנה הקרובה . הנתב גם לא צמוד למוח.

אך לעומת זאת הוא עדיין פועל זמן רב והוא די קרוב אליך. ההנחה למכשירים כאלה היא לא לישון באותו החדר שהם נמצאים (במידה והם פועלים כל הזמן).

אם אתה עדיין מפחד אתה יכול להחליש את הקרינה דרך הנתב אם הקליטה מספקת.

קודם כל, תודה על ההסבר.

שנית, זאת הבעיה- אני יושן באותו החדר, וגם הראוטר יישאר דלוק ברוב היום, אולי לפעמים בלילה.

אז כנראה באמת לא כדאי לי אלחוטי... אבל יש עוד בעיה-

המודם שאליו אני צריך לחבר את הראוטר נמצא במרחק של 7 מטרים (דרך 3 חדרים קטנים) :-\

ואיזו חברה הכי טובה לראוטרים?

ודרך אגב, אני חוקר אנטנות סלולריות, והתדר שלהן מנוטרל אחריי 315 מטר, לא 15 מטר, ולכן האנטנות מהוות סכנה תמידית.

תודה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים