עבור לתוכן

כיווץ קבצי וידאו שכקגע הוקלטו

Featured Replies

פורסם

כידוע כשעושים הקלטה (capture) מאיזה-שהוא מקור (טלויזיה, וידאו) דרך הכרטיס מסך למחשב, הוידאו לקוח המון אבל המון מגות. ידוע לי על מספר שיטות כיווץ אבל... אפפעם לא ידעתי בדיוק איך עושים אותן. עכשיו, כשאני צריך אותן, רציתי לשאול אתכם על איזה פורמט אתם ממליצים - איזה כיווץ הכי חסכוני/הכי שומר על האיכות, ו.. איפה אוכל להשיג אותו?

בתודה מראש!

פורסם

זה פשוט תלוי איזה כרטיס מסך יש לך.

לדוגמא, הרדאונים הראשונים הידועים בשמם Radeon 64MB DDR VIVO, ידעו להקליט ישירות ל-MPEG2 שהוא כבר פורמט מכווץ.

בכל מקרה, אני לא חושב שתוכל לעשות Capture ו-Encoding בזמן אמת אלא אם כן יש לך איזה סופר מחשב אם אין לך כרטיס מסך שכב מכווץ בעצמו.

פורסם

מה הבעיה לעשות את הכיווץ דרך VirtualDub ושם לבחור את הפורמט? זה לפחות מה שאני עושה (DivX 5.2 מכווץ לי מ-85 מגה ל-1.8 מגה והאיכות סבירה ביותר).

פורסם

אני חושב שהוא התכוון להקלטה בזמן אמת ישירות לפורמט מכווץ.

אני בספק אם DivX מספיק מהיר כדי לעשות את זה.

פורסם

כיווץ בזמן אמת זה די אידיוטי לדעתי... גם ככה אח"כ יהיה צריך לערוך את זה בגלל שקטעים שלא צריכים להיות שם בטעות נכנסו...

פורסם

כיווץ בזמן אמת זה די אידיוטי לדעתי... גם ככה אח"כ יהיה צריך לערוך את זה בגלל שקטעים שלא צריכים להיות שם בטעות נכנסו...

ואם אין לך מקום על ההארד דיסק לסרט של שעתיים לא דחוס?

פורסם

וואלה... שכחתי שלא לכולם יש הארד דיסק 60 ג'יגה כמו לי ;D

פורסם
  • מחבר

המממ... חברים אני מדבר על כיווץ לאחר הקלטה, לא בזמן אמת :)

אמרת שוירטואלדאב עושה את זה - לפתוח קובץ ופשוט למשור אותו כדיואיקס או משהו כזה...?

פורסם

אם כך, אז אני חושב שהדיון מתאים יותר לפורום תוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים