פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים שלום,לפני בערך חודש שאלתי בפורום לגבי קניה של מחשב אודיו לאולפן (nuendo, cubase),ידוע שיש בעיות עם nforce4 ומעבדים חדי ליבה במחשב לעריכת אודיו. אף אחד לא היה יכול לתת לי תשובה חד משמעית, בכל מקרה השילוב שנלקח- הוא DFI INFINITY NF4U+ AMD 3800. הביוס עודכן (revision A). המחשב עובד מצויין (כחודש) ולא נצפו כל בעיות בזמן עבודה בתוכנות.זהו זה....נ.באם מישהו ממליץ אי פעם על השילוב הזה, קחו בחשבון שרק הגרסאות האחרונות של cubase/nuendo תומכים בכפולי ליבה....
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים ה 3800 הוא כפול ליבה נכון?ד"א מה קורה בגירסאות היותר ישנות עם כפולי ליבה בדקת?
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר ה 3800 הוא כפול ליבה נכון?ד"א מה קורה בגירסאות היותר ישנות עם כפולי ליבה בדקת?כן, התכוונתי ל 3800 כפול ליבה... מעבד חד ליבה (AMD64) בשילוב עם NF4 גורם להמון בעיות מוזרות, וככל שהכרטיס מסך חזק יותר, כך ישנם יותר בעיות. (בעיה כלשהי עם ערוץ ה PCI-EXPRESS).לא בדקתי מה קורה בגרסאות היותר ישנות של nuendo/cubase, אבל על פי מה שקראתי באתר של שטיינברג (החברה שמייצרת את התוכנות) כתוב שגרסאות ישנות אמורות לעבוד עם כפולי ליבה אבל לא לנצל אותם (לעבוד רק עם ליבה אחת). nuendo 3 ומעלה תומך בכפולי ליבה...דרך אגב הכרטיס קול מחובר דרך FIREWIRE, ולא גורם לבעיות דרך הFW של הלוח וגם לא דרך כרטיס FW PCI.
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים אני אתמול קניתי את הלוח הנ"ל עם מעבד סמפרון 3000 939האם אני צריך לעשות משהו ?מזה nuendo/cubase הדבר הזה האם אני צריך להוריד משהו מהאתר לאחר התקנה ה xpושאלה אחרונה איך אפשר לשמוע אודיו דרך ה FIREWARE אתה מתכוון דרך החיבור IEEE 1394
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים 3000+ ונציה @ 2.5טייפון גדול DFI- מסיבת רשת, כוח-N ארבע. אולטרה-D צמד mos, משובח מהיר 3500. 512*2 כוח צבע, X800GT 256MB דיגיטלי מערבי 250GB 16MB Antec SLK3700 הוצאה שחורה ושקטה
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר אני אתמול קניתי את הלוח הנ"ל עם מעבד סמפרון 3000 939האם אני צריך לעשות משהו ?מזה nuendo/cubase הדבר הזה האם אני צריך להוריד משהו מהאתר לאחר התקנה ה xpושאלה אחרונה איך אפשר לשמוע אודיו דרך ה FIREWARE אתה מתכוון דרך החיבור IEEE 1394אתה לא צריך לעשות שום דבר מיוחד, חוץ מכל העדכונים הרגילים... דיברתי על תאימות של מעבד חד ליבה ל NF4 בתוכנות עריכת אודיו כבדות, חוץ מזה לא צריכה להיות לך שום בעיה... ;Dהתוכנות cubase/nuendo הם תוכנות מקצועיות של עריכת אודיו/מדיה1934=firewireהכרטיס קול מתחבר למחשב דרך כניסת הFIREWIRE. זה כרטיס קול מקצועי (בסביבות ה 7000 ש"ח)http://www.motu.com/products/motuaudio/896
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים תודה לך omrit כמה שאלות לי אליך :1.את העידכונים להוריד מ nvidia או מהאתר של DFI ?2.אתה אמרת שהבעיה נמצאת אצל מי שיש לו חד ליבה אז למה אמרת שלי אין שום בעיה
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר תודה לך omrit כמה שאלות לי אליך : 1.את העידכונים להוריד מ nvidia או מהאתר של DFI ? 2.אתה אמרת שהבעיה נמצאת אצל מי שיש לו חד ליבה אז למה אמרת שלי אין שום בעיה 1. אני לא בטוח לאיזה עדכונים אתה מתכוון, אם אתה רוצה לעדכן את הביוס (הרשמי), או את הדרייברים של הלוח אם - אז מהאתר של DFI. לא חושב שיש לך מה לחפש באתר של NVIDIA בכל מה שנוגע ללוח האם... 2.התכוונתי לבעיות בעריכת אודיו מקצעית , אם אתה לא מתעסק בזה אז אין לך מה לדאוג
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים האם אני צריך להוריד משהו מהאתר לאחר התקנה ה xpתתקין את הדרייברים שבאים עם הלוח אם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.