פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים שלום לכולם ההורים שלי נוסעים ללוס אנגלס וזה הזדמנות מצוינת להחזיר אותם לפה עם ראוטר אלחוטי התקציב הוא סביבות ה 70$ כרגע זה מה שחשבתי לקנות:http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=299891&pfp=cat3מה אתם אומרים?דבר שני אני ישמח שהראוטר ישדר טוב לשתי הקומות בבית לכן חשבתי שעדיף שאני יקנה גם booster מישהו מכיר מוצר טוב? שישפר לי את הטווח קליטה ראיתי שיש ראוטרים שמכילים בתוחם מגביר טווח אבל לפי מה שהבנתי צריך גם בשביל זה כרטיס אלחוטי חדש שתומך בטכנולוגיה ויש לי מובנה בלאפטופ ולא בא לי להסתובב עם עוד כרטיס שסתם יבלוט החוצה.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר אה ולגבי מגדיל טווח חשבתי על זה: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=312338&pfp=cat3
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים בעיקרון נראים מוצרים סבבה...לפי מה שקראתי פה בפורום לאחד שיש לו את ה Linksysאין לו הרבה בעיותבקשר למגדיל טווח לא מכיר אבל נשמע סבבההאם בדקת תיאמות בין שניהם בפורמים כי לפי הפרוטקולים של שניהם הם אמורים לעבוד
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר לא האמת שלא בדקתי אבל בדרישות של האנטנה רשום:802.11b or 802.11g 2.4Ghz Wireles Network, Wireless Device with Reverse-SMA Connector (Wireless Access Point, Wireless Router, Wireless Network Adapter, or Wireless Bridge)מה זה : Wireless Device with Reverse-SMA Connector מישהו יודע?
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים זה חוט מעריך בסופו יש תושבת לאנטנה כדי שיהיה לך אפשרות לשים את האנטנה במיקום יותר טוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.