פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אני מתכוון לקנות מחשב בNOACOMP ועפ"י מפרט שקיבלתי בפורום כאן בחרתי בכרטיס מסך:GIGABYTE X300SE 128MB DDR 64 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS BULKהנציג של נועה המליץ לי על :CONNECT3D Radeon X300 SE 256mb HYPERMEMORY DDRבטענה שהקירור שלו טוב יותר והוא בא עם 3 שנים אחריות.אני לא מכיר את החברה מה אתם אומרים?תודה
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים הכרטיס שהוא הציע לך לוקח זכרון מהמערכת ולא מומלץ בכלל.תישאר עם מה שבחרת.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים הכרטיס שהוא הציע לך לוקח זכרון מהמערכת ולא מומלץ בכלל.תישאר עם מה שבחרת.זה אותו כרטיס רק לא אותה חברה...וזה כרטיס מאוד חלש ש"גונב" לך זיכרון מהמחשב..(למה בחרת דווקא אותו)..ולך על מה שהמוכר הציע לך..
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים גם השני לוקח זיכרון (לא שזה כ"כ משנה במפרט עם 2GB..)אני מאמין שההמלצה על Connect3D בין השאר היא בגלל שיש להם אותו במלאי בניגוד ל-Gigabyte.הנה אפשרות לכרטיס מעט עדיף של Connect3D שאינו לוקח מהזיכרון הראשי:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4310
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מה זה משנה? גם ככה לא יהיה הבדל!גם אם הקירור של חברה כלשהי יותר טוב, זה לא ישנה כלום!!הכרטיס חלש וקירור טוב לא יתן יותר ביצועים...אותו דבר לגבי איכות התצוגה...
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים יש לציין שהמפרט עליו מדובר הוא לעריכת וידאו/עיבוד תמונה. אין צורך כאן ביותר מכרטיס מסך פשוט שיעלה מעט, ולא יפגע במסגרת התקציב בדברים רלוונטיים יותר לצרכים הנ"ל כמו מעבד וכמות זיכרון גדולה.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אם זה הצרכים שלך הX300SE יספיק.הייתי ממליץ לך לקחת את הX550,אבל זו כבר החלטה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.