עבור לתוכן

האם המשחק NEVERWINTER NIGHTS יפעל אצלי?

Featured Replies

פורסם

הנה התנונים של המחשב שלי אז תגידו לי אם זה מספיק למשחק NEVERWINTER NIGHTS:

windows xp

ge-force 2 mx/mx400 32 MB

זכירון של 128 MB

866 MHZ

ו DIRECT X 8.1

פורסם

בהנחה שיש לך לפחות פנטיום 2 - 3 יותר טוב - הוא ירוץ לך

אבל ראה אזהרה - לי יש פנטיום 3 733 עם 256 ועם ג'יפורס 3 ואני יכול להריץ רק בגרפיקה בינונית

זה לא שהגרפיקה לא טובה פשוט יהמבנים הם עם טקסטורה נמוכה יותר והצללים לא מלאים.

בכל מקרה נראה לי שלא צריכה להיות לך בעיה עם המשחק (אגב למה שלא תתקין ממשהו שיש לו ותראה אם זה עובד ?)

מקווה שעזרתי

ניר ;D

פורסם

Gnome אתה ממש לא צריך להיות מודאג לדעתי המשחק יעבוד אצלך בלי שום בעיה אבל אולי באיטיות !! :-\

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה.

אני מעריך את זה מאוד.

פורסם

לי יש פנטיום 3 450MHZ, כרטיס מסך RIVA TNT 16MB ו128MB זיכרון SDR והמשחק עובד בלי בעיות מיוחדות (חוץ מהעובדה שהוא עובד לאט מאוד בחלקים מסויימים ולכן הפסקתי לשחק עד שאקבל את המחשב החדש :-\)

פורסם

לי יש פנטיום 3 450MHZ, כרטיס מסך RIVA TNT 16MB ו128MB זיכרון SDR והמשחק עובד בלי בעיות מיוחדות (חוץ מהעובדה שהוא עובד לאט מאוד בחלקים מסויימים ולכן הפסקתי לשחק עד שאקבל את המחשב החדש :-\)

לדבר כזה לא קוראים עובד בלי בעיות ::)

פורסם

לדבר כזה לא קוראים עובד בלי בעיות ::)

בדיוק :kopfpatsch:

פורסם

זה לא שלא הייתי יכול לשחק, המשחק היה שחיק, אבל זמני הטעינה היו ארוכים, ומדיי פעם במסכים מלאים היו תקיעות וזה פשוט עיצבן אותי אז הפסקתי לשחק :P

פורסם

זה לא שלא הייתי יכול לשחק, המשחק היה שחיק, אבל זמני הטעינה היו ארוכים, ומדיי פעם במסכים מלאים היו תקיעות וזה פשוט עיצבן אותי אז הפסקתי לשחק :P

עוד פעם... זה לא עבד בלי בעיות בוא נגיד כך...

פורסם

בוא נסכם בכך שהמשחק היה שחיק, אבל לא ממש מהנה...

אבל המחשב של פותח הת'רד יותר חזק משלי

פורסם

אני תמיד רואה הפורומים שאנשים עם כ.מסך כמו שלך RIVA TNT (הכרטיסים ההרבה פחות טובים)

אומרים שהם מריצים משחק כמו GTA3 חלק על רזולוציה 1048X848 (אני לא זוכר בדיוק את הרזולוציה

האחת שהכי קרובה לזאת) כשאצלי זה לא רץ חלק 800X600 יש לפעמים עצירות כאלה שאומנם כמעט לא

מורגשות אבל זה גם משהו שמעיט אותו.

אז בבקשה לא להגיד שעם כרטיס כזה משחקים תלת מימדיים יפים כמו הנושא למעלה ירוצו אצלך חלק. :bash::nono:

פורסם

בדיוק!

אני מצליח לשחק ב GTA 3...

רק שזה ב 0.5 FPS...

פורסם

טובבבבבבב אתה יודע מה אתה אומר, אני רק יודע שאין שום סיכוי

שGTA3 ירוץ על הכרטיס מסך שלך חלק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים