עבור לתוכן

אוברקלוק 6800GS [שאלה של שניה]

Featured Replies

פורסם

שאלה קטנה יש לי בגלל שבאוברקלוק של כרטיס מסך אתה לא מעלה את המתחים או משהו אז כשאתה מבצע אוברקלוק הלך האחריות על הכרטיס?

תודה.

פורסם

בעיקרון OC מבטל את האחריות..(יש חברות שנותנות אחריות לOC רק אם הכרטיס שלהם הגיע מומהר מהמפעל..וגם אז זה רק לOC של המפעל לא מעבר לזה..)..

אבל הסיכוים קלושים שהכרטיס "ישבוק" כי עשית לו OC..ועוד יותר קלושים שהחנות "תגלה" שהכרטיס הלך כי עשית לו OC..

כול עוד לא עשית לו VOLTMOD או פתיחת צינורות..(למרות שגם בפתיחת צינורות אתה יכול ל"סגור" את הצינורות הפגומים..)..

או משהו פיסי..(כמו להחליף קירור)..אין לך מה לדאוג לגבי האחריות..

פורסם

אובר קלוק מבטל אחריות .

אבל ברגע שקורה משהו לכרטיס אז מחזירים אותו למהיריות סטוק ואז נותנים לחנות וכך הם לא עולים על זה.

פורסם
  • מחבר

אבל למה הוא מבטל את האחריות? סך הכל לא מעלים וולטים או משהו שמסוגל לשרוף אותו אז למה פגה האחריות >:(

פורסם

OC מקצר את חיי הכרטיס בגלל זה הוא מבטל את האחריות !!

:xyxthumbs:

פורסם

כי הוא "פועל" במהירות שהוא לא אמור לפעול בה....(ובחברה לא מוכנים שכול שני/חמישי מישהו יהרוס כרטיס בOC אז יבוא ויחליפו לו..)..

ואיפשהו OC מקצר תחיים..(אבל תאמין לי שהוא יחייה עד 120 לפחות..)..

פורסם

אהה מן שמועה שכזאת שOC מקצר את חיי הרכיב אני עם FX5200 כבר 3 שנים על אוברקלוק הכי גבוהה שהגיוני לכרטיס החרא הזה 2.8V במקום 2.5V תדירויות שעון לליבה ולזכרונות גבוהים יותר והוא בדיוק אותו דבר כמו מלפני 3 שנים שהוא נקנה.

פורסם

כי הוא "פועל" במהירות שהוא לא אמור לפעול בה....(ובחברה לא מוכנים שכול שני/חמישי מישהו יהרוס כרטיס בOC אז יבוא ויחליפו לו..)..

ואיפשהו OC מקצר תחיים..(אבל תאמין לי שהוא יחייה עד 120 לפחות..)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים