פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים קראתי את ההשוואה בטכנו , עשיתי חיפוש ויש לי עוד שאלות לגבי איזה כונן לבחור .הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם :BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Aopen DVD 1648 אני מתכוון לעשות הרבה ריפים מה dvd , זאת המטרה העיקרית שלי , אני לא רוצה את הדגם של asus כי הוא די יקר ...
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים בנק, benQ זה אייסר... ואיסר היו לא מדהימים בכלל. משנה שם משנה מזל? i don't think so
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר הממ...הדעות לגבי ה benq חלוקות בדעתם , מה לגבי lite on ו Aopen ?יש לי את המארז של אנרמקס , אז השחור של lite on קורץ לי .אני מחפש דעות לגבי הדגם שציינתי לא בכלליות , ובאמת benq נראה די טוב בביקורת של טכנו
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אני הייתי הולך על ה-LiteOn בראש שקט, חברה חמודה אמינה ולא שמעתי על חצי בעיה עם מוצריה.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים מחבר גם אני הולך לכיון של ה lite on כי יש אחד בצבע שחור .יש הבדלים גדולים בין ה benq ל lite on ?
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים ברור שיש הבדלים... אבל לא משמעותים מבחינת ביצועים, אך LiteOn הוכיחו את עצמם כבר באמינות.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים מחבר זה בדיוק מה שאני מחפש ...אמינות ;D .אני החלטתי שאני אלך על ה Lite on . תודה לכל מי שהגיב .
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים שים לב. תבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה DVD שהוא Region-Free!אחרת אתה תכנס לבעיות רציניות עם ה Regions השונים ותתקע בדרך כלל או על Region 1 או על 2. זה דבר שקצת שוכחים אותו כשקונים DVD אבל הוא חשוב בטירוף.
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים למה אתה לא משתמש באפשרות החיפוןש בפורום?ולמה אתה מקפיץ תארד מלפני יותר משבוע.?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.