עבור לתוכן

שאלה בנושא צריבת סרטים לדיסק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

הסתבכתי קצת עם נושא הצריבה , ממה שקראתי כאן בפורום...

יש לי צורב DVD במחשב ודיסקים לצריבה של CD ו-DVD . בסלון יש לי מכשיר DVD קצת מיושן ...שאינו קורא DIVX , אלא רק צרובים VCD .

אני רוצה לצרוב סרט שיש לי במחשב בפורמט DIVX . האם עליי לצרוב על דיסק של CD בפורמט VCD , SVCD או בדיסקים של DVD .

הרעיון הוא שיש לי גם כתובית של הסרט באותה תיקייה של הסרט ובאותו שם. ככה שהכתובית לא מובנית...מה שקצת מסבך. אז איך עליי "להצמיד" אותם בזמן צריבה (הנרו עושה את העבודה?) אגב,הסרט שיש לי בעצמו הורד בשני חלקים ככה שלדעתי אם אני אקודד אותו בנרו ל-SVCD הוא ייצור לי 2 דיסקים לכל חלק....מפחיד.

מה עושים ??? :kopfpatsch: אני חסרת ניסיון בתחום הצריבה של DVD .

תודה למי שיעזור...

פורסם

DivX הוא לא פורמט אלא קידוד שנגני DVD מהסוג הישן שאחד מהם כנראה יושב אצלך בסלון לא יכולים לנגן אותו , ולכן את צריכה לשנות קידוד וליצור ליצור דיסק VCD

במהלך הקידוד מחדש אפשר גם להטמיע את הכתוביות וגם למזג את הjחלקים

בעזרת תכנת virtual dub

פורסם

אגב, אם נגן ה-DVD בסלון הוא ישן אז גם לא בטוח שתוכלי לצפות בDVD צרובים. ל-DVD צרובים יש 2 פורמטים DVD-R וגם DVD+R את צריכה לבדוק איזה מהם (ואם בכלל) הנגן בסלון יודע לקרא, ולפי זה לבחור את פורמט ה-DVD שאת צורבת (כאשר את משכפלת DVD)

פורסם

יש בשביל אנשים שלא ממש רוצים לשבור את הראש תוכנה ממש חמודה, היא נקראית CovertXtoDVD, פשוט מוסיפים את הסרט והתוכנה כבר תוסיף את התרגום (בתנאי שהתרגום הוא בעל אותו שם... למשל seret.avi את התרגום צריך להיות seret.sub או seret.srt)... לוחצים על convert וזהו, מחכים את שיגמור ואח"כ צורבים.

http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/which_video_converter_for_burning_video_files_to_DVD.php

אם הנגן בסלון דיי ישן רוב הסיכויים שהוא לא יקרא מדיות DVD+R, אז עדיף שתשתמשי במדיות בפורמט המינוס.

פורסם

x-dude - התוכנה נשמעת סבבה. אתה מכיר משהו דומה שהוא חינמי ?

פורסם

ישנם דיי הרבה כמו זאת למשל: http://members.home.nl/thefilmmachine

הקטע שהencoder שצריכים להשתמש בו עולה כסף.... לא ידוע לי על תוכנה נורמלית שהיא חינם וגם משתמשת בencoder שהוא חינם, אני בטוח שיש, אבל אני לא מכיר.

בעצם, יש את DVD2SVCD שאפשרי להשתמש בו ב QuEnc אבל אף פעם לא ניסיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים