פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים לאחר שהנגן הקודם שלי נשבר והתרסק לרסיסים (ד"א היה של חברה משהו כמו mp3 player חברת דייגים סינית :-*), אני מועניין לאסוף את שארית המשכורת הצבאית שלי ולקנות נגן MP3 עמיד למספר שנים. אני בצבא ומחפש נגן MP3 עמיד וחזק כמה שניתן, בעל סוללה חזקה (דבר חשוב מאוד), נפח שעולה על ג'גה בייט, מראה מודרני (לא שימשוך עיניים אחרי הכל אני בצבא) וגודל סביר. המחיר לא יעלה על 1200 ש"ח, קחו בחשבון שאני לא מתכוון להוציא יותר מדי כסף על נגן (אם יש נגן טוב שעולה על הפרמטרים שלי ועולה פחות אני ישמח לחסוך), אני מעונין באיכות ותועלת של המכשיר, חשובה לי העמידות והסוללה שלו יותר מכל. קיבצתי מהפורום ושאר האתרים מספר רב של מכשירים וקשה לי מאוד להחליט, הצגת שם השיר בעברית על גבי המכשיר מאוד חשובה לי וזה דבר שאין במכשירים, אולי יש ותוכלו לשתף אותי. המכשירים הם: iAudio G3 1G iriver t30 1g iriver t10 1g iAudio U2 iBead400+heb 1g Cowon iAudio U3 CREATIVE MUVO TX FM 1GB MP3 Creative MuVo Micro N200 1GB Creative MuVo V200 1GB Zen Micro 5GB iriver h10 איזה מכשיר הכי מתאים לי (אם אתם מכירים דגם אחר שעונה על הדרישות אני אשמח לשמוע)? אני מודה לכם על הקריאה, ותודה מראש לעוזרים :-* שבת שלום
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים בלי לחשוב הייתי הולך על ה G3... (התכוונתי ל iAUDIO G3 ) הסוללה מחזיקה 50 שעות... אבל אין תמיכה בעברית : נו באמת! אני לא מבין אותכם! בשביל מה אתם צריכים את העברית?? הנגן בעל איכות צליל מעולה!!! MAXIMUM TIKRA LA SHIRIM BE OTIOT ANGLION... KMO SHE ANI KOTEV AHSHAV!
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים ההחלטה שלך צריכה להיות בין U2 לבין G3 אך משום שזמן סוללה בעדיפות גבוהה ללא שום ספק קח G3 (זה מה שאני מתכוון לעשות חודש הבא )
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים ההחלטה שלך צריכה להיות בין U2 לבין G3 אך משום שזמן סוללה בעדיפות גבוהה ללא שום ספק קח G3 (זה מה שאני מתכוון לעשות חודש הבא ) בהנחה שהדבר הכי חשוב הוא עמידות הנגן בריצות האם U2 ו-T10 יתאימו? קראתי ב -CNET שזמן הסוללה של T10 הוא גם גבוה.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר ראיתי את ה-g3 אצל חבר שלי ולא התלהבתי מהצורה שהוא נראה, לא יודע הוא מרובה מדי ומגושם.מה אתם אומרים לגבי הסוללה ושאר התכונות של ה-u2?ד"א תודה על התגובות פשוט הייתי בסיס וחזרתי היום :-*
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים ^^^ ה U2 לא משהו... רק בגלל הסוללה שמספיקה ל 20 שעות... לדעתי כדאי להתפשר קצת על העיצוב בשביל סוללה חזקה בשני הנגנים, איכות הסאונד אותה איכות! = איכותיים מאוד!!!!!
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר והאם ה-u2 כל כך לא שווה את המחיר שלו?והאם יש דגמים נוספים המתאימים לי?
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים U2 שווה את המחיר שלו... רק הוא לא ממש מתאים לצרכים שלך... אתה צריך בטריה חזקה! אז לך על ה G3!!!
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים Creative - ZEN MICRO 5GB נגן מאוד מומלץ!http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38384לא יודע אם הוא תומך בעברית...אבל נגן בין המדהימים!SweeT EviL
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים Creative - ZEN MICRO 5GB נגן מאוד מומלץ!http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38384לא יודע אם הוא תומך בעברית...אבל נגן בין המדהימים!SweeT EviLעים כבר זה עדיף h10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.