פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל :http://www.vgames.co.ilהפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר.אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר לא אני התקנתי אחד וזה לא עזר ולא נירה לי יש לי וירוס אני שומר על המחשב טוב וגם פחרמטי לא מיזמן
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר תנסה למחוק את ה Cookies Temp Internet files include offlineאני יודע למה אתה מתכוון אבל איך מוחקים?
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים כנס לאינטרנט אקספלוררכלים -> מאפייני אינטרנט (האחרון) ושם יש לך אפשורות למחוק
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים תנסה דרך כתובת אי פי !!!! יכול להיות שזה בעיה של די אן אסים או משהוא כזה ....
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אני מחובר לבזק בינלאומי וגם לי קרתה את הבעייה הזאת שעלו לי עמודים לבנים(אבל בפיירפוקס האתרים האלו עלו מצויין). כמו שאמרו לך תמחוק קקויז וקבצי טמפוררי.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אם אתם עובדים עם נתב (Router), מומלץ לעשות לו Reset פעם בחודש לפחות, הבעיה יכולה להיות בו.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אצלי לפעמים הבעיה הזו קוראת כשאני נכנס לאתר דרך המועודפים ( ב GOOP ) אז אני רושם את השם ידני וזה מסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.