עבור לתוכן

תוכנה לסידור מוזיקה

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך תוכנה שתסדר לי את הMP3 במחשב לפי תיקיות או איזושהי קטגוריה מסודרת.

תודה.

פורסם

אתה יכול ליצור תיקיות בסייר.

ציין יותר פרטים כדי לקבל תשובה יותר רצינית :-*

פורסם

אני חושב שהוא בנה על משהו אוטומטי יותר, לדוגמא כזה שיצור סיפריות וימיין לפי ID3 tags

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא בנה על משהו אוטומטי יותר, לדוגמא כזה שיצור סיפריות וימיין לפי ID3 tags

כן בדיוק.

גם הסייר, כשאומרים לו למיין הרבה שירים, עד שזה פותח את התיקייה כל פעם זה שנים...

פורסם

Itunes יודע לסדר, לא ?

פורסם
  • מחבר

Itunes יודע לסדר, לא ?

אני מעדיף את תוכנה שמיועדת רק לזה. לא נגן.

פורסם

לא נפגשתי מעולם במישהו שיש לו תגיות ID3 מסודרות בכל השירים. זה סיוט של מאמץ, אבל כל אחד ובחירתו.

גוגל מכיר כמה תוכנות "ניהול" שהן יותר כמו עורכי תגיות ותוכנות חיפוש משוכללות. אם מישהו מכיר משהו טוב שגם נראה טוב (מסריקה קצרה רובן מכוערות פחד), אשמח גם אני לשמוע.

כמו כן, ה-trend היום הוא לכיוון תיוג כפול. כלומר שיר מסויים של "אייל גולן" יתוייג בתור:

א. מזרחי

ב. שירים הכי אהובים (5 כוכבים)

ג. שירים לחתונה

ד. "אוסף 11" - מוכן לצריבה/העברה לנגן נייד

ה. "אוסף 12" - מוכן לצריבה לדיסק לתת מתנה למישהי

ו. שירים לקריוקי (כוללים מילות השיר מובנה)

ועוד. הרעיון הוא שפיזית הקובץ יושב במקום אחד בלבד בהרד דיסק (לא ממש משנה איפה, קרוב לוודאי בתיקייה ע"ש האומן) אבל מתוייג בו-זמנית לכמה קטגוריות (keywords).

מישהו מכיר תוכנה קלילה שעושה את זה?

פורסם

שיטה טובה ביותר - מיון ידני.

תוכנה מעולה לשינוי ID3 ושמות של קבצים לפי ID3 :

Tag&Rename

פורסם

לא נפגשתי מעולם במישהו שיש לו תגיות ID3 מסודרות בכל השירים. זה סיוט של מאמץ, אבל כל אחד ובחירתו.

יש לי 8.7 GB של מוזיקה שסידרתי להם את כל ה-ID3 Tags [שם, אמן, אלבום, שנה, ג'אנר, מספר בדיסק] בצורה ידנית.

:)

פורסם

ידני הכי טוב ואני סידרתי ככה 25GB .......

פורסם
  • מחבר

מטורפים.. סתם.

טוב בכל מקרה, אני אין לי כוח לעשות את זה ולכן אני מבקש תוכנה.

אבל אף אחד פה לא מכיר משהו נורמאלי.

בכל מקרה במהלך חיפושי נתקלתי בתכנה MusicBrainz, תעיפו מבט.

פורסם

הוינאמפ עושה את שלו ...

פורסם

אוקיי חקרתי מעט את הנושא ואני כנראה אתחיל לעבוד עם MP3 Collector או עם Music Library

ושני החבר'ה החרוצים שסידרו כבר אצלם את ה-ID3 tags הם כבר 99% מסודרים.

ניסיתי את הראשונה בינתיים והכי אהבתי בתוכנה את החיפוש המהיר. כתבתי כמה מילים משיר (אני מחדיר lyrics ב-ID3 רק של שירים שאני מאוד מאוד אוהב) וזה מצא את השיר מייד. חלום.

בתוכנה השנייה יש פיצ'ר חביב ושנראה שימושי במיוחד לדרישה של ashkenazone שרוצה קצת אוטומציה. אז לא, התוכנה לא תזהה עפ"י הקול של הזמר מיהו כדי להכניס עבורך את המידע הזה ;D אבל היא כן תעשה לך:

Tired of creating folders and moving files manually? Try the "Move to Designated Folder" feature! It can automatically move hundreds of files to their designated folders based on ID3 tags. What if the folders don't exist? It creates the folders using the ID tags with a format you selected. All you need to do is select a parent folder...

בהצלחה ואשמח לשמוע ניסיון טוב/רע עם התוכנות המוזכרות.

פורסם

אמנם את התוכנות המדוברות לא ניסיתי, אך ניסיתי את ID3 Tag&Rename.

בהתחלה הממשק היה לי קצת זר, אז בטעות סימנתי את כל המוזיקה שלי בתור שיר של אייסי דיסי :kopfpatsch:

בכל אופן, ישבתי איזה חצי שעה והתוכנה דוגרי די נוחה, מומלץ.

99% מסודרים? אני מדבר איתך על הקטנות, אני אוהב שלכל השמות של השירים שלי יש רק את ה-title ולא את ה-title, artist הנפוץ, אני אוהב לרשום לכולם את השנה, ואת המספר בדיסק [מה שבדרך כלל אין במוזיקה שמורידים] בנוסף אני רושם את הליריקס לכל שיר שאני מצליח למצוא אותם [לכולם כמעט :smile1:]

פורסם

...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים