פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אני מחפש תוכנה שאם אני מדבר למיקרופון ישר ישמעו אותי ברמקולים של המחשב (בלי להקליט קודם) האם קיימת תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם תצטרכו הסבר נוסף לגבי מה אני אחפש אני אשמח לתת...
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים תלחץ פעמיים על הרמקול ותסיר את ה V מהסימון בתיבה של המיק[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר הורדתי את ה-V אבל עדיין אני לא שומע...המיקרופון עובד כי הצלחתי להקליט...מה לעשות?
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים תיכנס ללשונית RECORD (אמורה להיות שם במיקסר) ושם תשים "V" על המיקרופון.(גם תוריד את ה-V איפה שהורדת וגם תשים V ליד המיקרופון בלשונית של ה-RECORD).(אם מישהו יכול לצרף תמונה כי לי יש את ה-AUDIGI4 ושם המיקסר הוא בצורה אחרת)
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אם כלום לא עוזר, אפשר לנסות לעבוד עם תוכנת voice changer חמודה, ובמקרה הזה לשים את שינוי הקול על none כלומר ישמיע את הקול שלך בחזרה ללא עיוותים, בלי קשר לקינפוג המדובר למעלה כי זה כמו השמעת MP3 - אבל חי.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר תיכנס ללשונית RECORD (אמורה להיות שם במיקסר) ושם תשים "V" על המיקרופון.(גם תוריד את ה-V איפה שהורדת וגם תשים V ליד המיקרופון בלשונית של ה-RECORD).(אם מישהו יכול לצרף תמונה כי לי יש את ה-AUDIGI4 ושם המיקסר הוא בצורה אחרת)ניסיתי וזה לא עזר...לא הבנתי בדיוק איזה גירסה של התוכנה להוריד ואיפה להיכנס שם כדי שזה יעבוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.