פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים הלך לי הלוח לפני חודש והחלפתי אותו. הדגם ASROCK P4VM800.הלוח + הרכבה 500 ש"ח.היה לי לוח ASUS P4P800SE, אני לא מרגיש הבדל בביצועים.משתלם? טוב? תגיבו ותגידו לי מה יותר טוב...תודה מראש..swg
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר בעיקרון מה שעשית זה להחליף סוס מנצחחחח שכחתי להגיד את הסיבה. אז הסיבה היא שהוא נשרף ולא הייתה לי בררה.תאמין לי שככה סתם לא הייתי מחליף ASUS...
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים החסרון שלו זה 2 סלוטים לזכרונות (פוגם בשדרוגיות)צ'יפסט של Via (בעיקרון תלוי איזה מהם, אבל יש ל Via/Sis בד"כ שם של יצרניות צ'יפסטים ללוחות זולים ושהביצועים בהתאם, לא תמיד זה נכון)שבב האצה גרפית של Via באיכות מינימלית ביותר (אבל לא אכפת לך כל כך כי יש לך בטח כרטיס מסך)גודל Micro ATX (זה אומר שהוא לוח יותר צפוף מה P4P שהיה לך)
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר החסרון שלו זה 2 סלוטים לזכרונות (פוגם בשדרוגיות) צ'יפסט של Via (בעיקרון תלוי איזה מהם, אבל יש ל Via/Sis בד"כ שם של יצרניות צ'יפסטים ללוחות זולים ושהביצועים בהתאם, לא תמיד זה נכון) שבב האצה גרפית של Via באיכות מינימלית ביותר (אבל לא אכפת לך כל כך כי יש לך בטח כרטיס מסך) גודל Micro ATX (זה אומר שהוא לוח יותר צפוף מה P4P שהיה לך) באמת פוגע העניין של הזכרונות... אבל מי צריך יותר מ-1 ג'יגה?(אני לא משחק במשחקים כמעט) תודה לך על ההרחבה. אתה מתמצא בתחום הזה ממש טוב, אני בטוח שבעוד הרבה תחומים תודה. .swg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.