פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים היי יש לי את המסך שיש בחתימה... רציתי לדעת איך אני יכול לכוונן את ההתושבת של המסך כלפי מעלה או מטה. שמעתי שיש PIVOT או משו כזה.. אבל זה לא מעניין אותי - אני מעוניין לעשות כמו במסכי CRT שיש למטה שמתכוונן והמסך עולה טיפה מעלה, ככה אני צריך תודה מראשששששש
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים תנסה לדחוף אותו באלכסון כלפי מעלה.ככה עשיתי ב 730B שאין לו כיוון גובה{למה לא? ].
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר תודה על התגובה גבר אבל לא הולך :-\עוד רעיון?ניסיתי כל מיני דרכיםם אבל אני מפחד שזה ישבר ???
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר 31 תגובות ואחד לא עונה? שאחד יצא גבר ויענה מה הבעיה??? אם אני יכתוב בכותרת "קניתי X1900XTX והנה תמונות מביצועים" אני בטוח שהייתי מקבל יותר תגובות
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר אתה חתיכת חוצפן אתה יודע את זה?! לא... אבל עכשיו גיליתי ועכשיו ברצינות, בסה"כ רציתי לדעת איך מרימים את המסך, זה הכל. כמו שאתה הגבת, כל אחד אחר יכל גם לענות ולהביא השערה, אבל זה לא מושך לאף אחד את העין כמו "תראו את הSLI החדש שלי". זה הכל.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אם אתה רוצה לקבל תשובה אתה צריך קודם כל לקרוא את חוקי הפורום ולפעול על-פיהם.דבר ראשון - כותרת לא אינפורמטיבית - אני מבטיח לך שאם הכותרת היתה טיפה יותר אינפורמטיבית היית מקבל תגובות.דבר שני - הקפצה של ת'רדים אסורה.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר כן, ברור שקיבלתי. אפילו בדקתי שם אבל אומרים שם לשים 2 ידיים באיזושהי צורה, אבל זה לא ממש זז ???
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר יד אחת למעלה ויד אחת למטה וסובב כלפי האחורה של המסך תודה על התגובה אחי, אבל אני לא מצליח : יש מצב שאפשר לארגן איזה סרטון של זה?! תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.