פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים טוב אז יצא עדכון לדמו אבל בכל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא עושה הסרה של הדמו לחלוטיןניסיתי גם קודם להתקין את העדכון ורק אז את המשחק כמובן ללא הצלחה !אם למשהו יש הערות או שהצליח אז אני ישמח
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים ניסיתי מכה מקומות וזה עדיין בעייתיאשמח אם משהו ישלח לי באיציקשמת לב שגם לא השארת מספר וגם לא רשמת בפרופיל?
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים מחבר מי שרוצה לעזור בזה שישאיר פה את הכוונה שלו לעזור ואני יצור קשר בפרטי כך שלא שספאמרים לא יקבלו את המספר שלי ולא את המספר של העוזר !
פורסם 2002 בספטמבר 1923 שנים יש שם אחרי שאתה מתקין את המשחק קובץ "קרא אותי" שם תמצא את דרישות המינימום לפי דעתי שלך עובר את ה"מומלץ" אבל במערכת ההפעלה לא בטוח. אם אתה מתכוון לדמו של שחקן יחיד אז אני לא יכול לעזור לך ואם אתה מתכוון לדמו של המולטיפלייר אז נסה להוריד מאתר http://www.3dgamers.com/games/battlefield1942/#filelist שמה תוודא שאתה מוריד את המולטיפלייר, ויש שם שני קבצים כאילו באותה קטגוריה אחד 130 מגה ואחד 12 תוריד את שניהם, אחר כך תתקין את המשחק באיזושהי תיקיה ואת פטצ רק תוציא אותו מה- RAR ותתקין (הוא עושה את זה לבד כך שאל תתדאג לכלום) אז תלחץ על המשק פעמיים (אני אישית לא ממליץ להשתמש בגיים ספיי במשחק הזה) ואז הוא אמור לעבוד חלק. תודיע לי אם משהו לא בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.