פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים Download Link & Release Noteshttps://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים ATi הם כאלה אפסים.. למה הם מוציאים כל דרייבר עם ה-CCC המחורבן הזה? יש למישהו הורדה לגירסה 6.2 עם CP?
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אני פשוט לא מבין מה יש לאנשים נגד ה CCC... זה פשוט מעולה !אני עובד איתו מהדריוור הראשון שיצא ועד היום, 6.2 מהיום בבוקר על ה9800PRO ..את בעית האיטיות בעליה שלו הם פטרו מיזמן (נכון זה עדיין לא מידי כמו הגועל האפרורי הרגיל ) אבל המימשק הרבה יותר נוח ויפה, זה כבר ידוע מהדריברים האשונים .
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים כי לחלק מהאנשים יש בעיה עם ה-NET בקונטרול סנטר, וכל פעם שהם רוצים לכבות את המחשב או לעשות ריסטרט הם צריכים לסיים את הפעולה של ה-NET ידנית, בגלל זה אנשים מתעבים את זה.. למה האידיוטים האלה לא מוציאים יותר דרייברים עם CP?
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים הדרייברים של ATI החדשים גרועים.5.11 הכי מומלץ.למה?דווקא מעלים נוקודות בDMARK ומתקנים הרבה באגים במשחקים (לא את כולם)
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אנשים לא אוהבים את ה CCC כי הוא אוכל זיכרון.תלוי .....אם יש לך 512 אז ברוראם 1024 זה לא יזיז לך אפילו ב 2048
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים למה?דווקא מעלים נוקודות בDMARK ומתקנים הרבה באגים במשחקים (לא את כולם)ועושים הרבה בעיות וידיאו.לקח לי שבועיים עד שהבנתי איך לתקן את הנזק.
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים ועושים הרבה בעיות וידיאו.לקח לי שבועיים עד שהבנתי איך לתקן את הנזק.יש לך 9550 הדריברים החדשים באים בעיקר לסידרת ה X1K
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אתם כולכם מתלוננים ומתלוננים שאין לכם מאיפה להוריד את הCP וזה.. אבל עוד פעם ועוד פעם אני יגיד! יש תוכנה שנקראת radlinker שעושה בידיוק את מה שהCP עושה ואפילו יותר טוב ויותר נוח...http://www28.brinkster.com/chrisww1942/תורידו מכאן אתה התוכנה.. אחרי שתתקינו אותה יתווסף לכם RADLINKER שתעשו לחצן ימני על שולחן עבודה ומשם תבינו לבד כבר הכל.
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים יש לך 9550 הדריברים החדשים באים בעיקר לסידרת ה X1Kלא קשור.הם תומכים בכל הכרטיסים.נראה לך שהם יוציאו דרייברים שלא עובדים טוב כשרוב הכרטיסים שהן מוכרים זה 9XXX?
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים לא קשור.הם תומכים בכל הכרטיסים.נראה לך שהם יוציאו דרייברים שלא עובדים טוב כשרוב הכרטיסים שהן מוכרים זה 9XXXרק בארץ..הכסף מגיע מסידרת ה Xשזה יותר זול בחו"ל וגם הם משתכרים יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.