פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אני צריך כרטיס קול בעיקר: ( לפי סדר עדיפויות): שירים משחקים+סרטים המערכת רמקולים שברשותי היא Z-640 אני מחפש כרטיס קול בין המחירים 400-600 מה שמצאתי בנתיים שהענייתי זה Audigy 2 Value Creative ו Audigy 2 ZS Creative האם יש אופציות אחרות? מה ההבדל בינהם חוץ ממחיר האם כדאי משהו אחר? תודה מראש
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אם אתה מתעקש על פירוט- ההבדל העיקרי בין הווליו לZS זה במערכת רב ערוצית כמו שיש לך ולכן המלצתי לך על הZS
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אל תיקח את ה-ZS, היה לי אותו כמה חודשים טובים, ולדעתי הוא יותר מדיי למערכת שלך. יש צורך בו רק במערכות 7.1, או במערכות רציניות יותר מהמערכת שלך. אני בספק אם תרגיש בהבדל כלשהו מלבד המחיר בין שני הכרטיסים האילו.Anatoli.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים לפי ידיעתי הZS צורך פחות כוח מעבד וזה יתאים לו למשחקים( למרות שאם אתה לחוץ בכסף הווליו לא ירידה דרסטית ברמה)
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אם תבחר לחבר אנאלוגית, יהיו הבדלים, אבל שוב, אני לא בטוח האם הם שווים הכפלה של מחיר הכרטיס. אם תחבר דיגיטלית, ההבדלים יהיו קטנים עוד יותר. אני אישית כנראה שהייתי בוחר ללכת על האפשרות הזולה יותר.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.