פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר נתנו פה לינקים שהראו כל מיני הגנות נגד דריברים לא חתומיםחסימות נגד כונן DVD מולטי זון -שמאוד יכול להיות שיפגע בתוכנות צריבת DVD וכוהיום ראיתי את זה-http://computers.walla.co.il/?w=/4000/858175ככה שניראה לי שמיקרוזבל עושה הרבה טעויות ובמידה שלא יהיו גירסות פרוצות טובותאני מעריך שהרבה מאוד יעברו ללינוקסויתר האנשים ישארו בXP איך שזה ניראה לי WIN-V מפותחת במחשבה שמתאימה לאמריקאים -כל דבר שווה כסףולא במחשבה של הרבה ארצות אחרות Vista זה רע ליהודים ;D
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אה... הבנתי.. זה לא נראה כזה גרוע.חוץ מזה לפי הבנתי הxp 64bit לא משהו גם.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים חוץ מזה לפי הבנתי הxp 64bit לא משהו גם.מה זה "לא משהו"? זה XP רגיל עם תמיכה באפליקציות שעובדות ב 64 ביט, זה שחלק מהחברות לא מוציאות דרייברים 64 למוצרים שלהם עצמם, זה בעיה שלהם (אני למשל, כל רכיב חומרה שאני מזמין\קונה, מברר אם הוא תומך 64 ביט, אם לא... ביי ביי, עובר לחברה הבאה).
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מה זה "לא משהו"? זה XP רגיל עם תמיכה באפליקציות שעובדות ב 64 ביט, זה שחלק מהחברות לא מוציאות דרייברים 64 למוצרים שלהם עצמם, זה בעיה שלהם (אני למשל, כל רכיב חומרה שאני מזמין\קונה, מברר אם הוא תומך 64 ביט, אם לא... ביי ביי, עובר לחברה הבאה).אה. הבנתי תודה.אז זה רק עניין של זמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.