פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים ממש לא.... להפך, הרבה מאוד (לא רוצה להגיד הרוב כי אולי זה לא כך) דרייברים לא חתומים דיגיטלית ל X64 (מאחר ואני משתמש במערכת ההפעלה הזו, אני יודע, מדברים על זה גם בסטיקי של X64).
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר ניראה לי שמיקרוזבל עושה הרבה טעויות שיתנו ללינוקס דחיפה רציניתהם פשוט הולכים נגד הרבה חברות שמיצרות חומרה בגישה הזותשלא לדבר על המון צרכנים שצורבים ומתקינים דריברים שלא תמיד יש להם חתימה
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר למה לא עוברים ל WIN-V אבל "מתוקן"לפי מה שאומרים הגירסה הרגילה דפוקהדרך אגב לא ניראה לי שיהיה בעיה לWINXP במחיצה אחת וV בשניה אז אני לא דועג
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים למה לא עוברים ל WIN-V אבל "מתוקן"לפי מה שאומרים הגירסה הרגילה דפוקהדרך אגב לא ניראה לי שיהיה בעיה לWINXP במחיצה אחת וV בשניה אז אני לא דועגמה זה גירסה רגילה?
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים והמתוקנת?אתה מתכוון שמה שיצא בדצמבר 2006 יהיה עם הרבה באגים ואחרי איזה שנה תיצא גירסא עם תיקונים???
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים כולם אומרים בישביל מה צריך את ,זה זה כלום , אני לא עובר לויסטיה, זה לא שונה, "XP בתחפושת.....אבל בסוף כולם יעברו לויזטה. כמו עם XP ו98....
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים כמו ילדים טובים אני בכול מקרה עם אובנטו לינוקס לכול הדברים הרגילים איינטרנט עבודות איסיקיו וככה ולתכנת בפיטון אבל משחקים ותכנות ב vs בווינודס לצערי
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים כולם אומרים בישביל מה צריך את ,זה זה כלום , אני לא עובר לויסטיה, זה לא שונה, "XP בתחפושת..... אבל בסוף כולם יעברו לויזטה. כמו עם XP ו98.... ברור שיצטרכו את זה, כי בשלב מסוים המעבר ל64 ביט יהיה בלתי נמנע אבל עד אז...בשביל מה צריך את זה, זה לא שווה כלום
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים כמו ילדים טובים אני בכול מקרה עם אובנטו לינוקס לכול הדברים הרגילים איינטרנט עבודות איסיקיו וככה ולתכנת בפיטון אבל משחקים ותכנות ב vs בווינודס לצערי אז מה עשית חכם בלילה? מי שמתקין לינוקס עושה זאת בשביל לא לצאת גנב.אבל אתה משתמש גם ב windows .... אז אתה לא מסתדר בלי windows.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אם לא ההיתי משחק לא ההיה אכפת לי יש לי סביבת פיתוח להכול בליונקס והרבה יותר כיף לעבוד בלינוקס אין spywere אין virous אין כלום אין שום תחזקוה לעשות קיצר תענוג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.