עבור לתוכן

כתבה על Windows Vista בgamespot

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתחלס? ישנם עוד הרבה דברים שישתנו עד ליציאת הויסטה, דברים יורדו ודברים יוספו, אני עדיין בכלל לא מתלהב (התלהבתי שהודיעו על 95 ו XP), אבל עדיין קשה לשפוט מאחר שדברים ישתנו.

אני עדיין יחסית אופטימי.

פורסם
  • מחבר

אני ביכלל לא מיתלהב כי לא ראיתי משהו באמת מיוחד או שימושי בישבילי בWIN החדש

ותDX10 אפשר בקלות לעשות גם לXP

אבל כבר אומרים שהלו 2 יהיה רק לWIN-V ככה שחשוב לי לדעת מה יש בWIN-V

פורסם

הודיעו ש HALO 2 יצא במיוחד לוסטה. אני מחכה למשחק יותר מלויסטה.

פורסם

אני ביכלל לא מיתלהב כי לא ראיתי משהו באמת מיוחד או שימושי בישבילי בWIN החדש

ותDX10 אפשר בקלות לעשות גם לXP

אבל כבר אומרים שהלו 2 יהיה רק לWIN-V ככה שחשוב לי לדעת מה יש בWIN-V

לא, אני לא מדבר על ה interface שלעצמו יהיה יפה, אלא לדברים שיהיו שימושיים, ודברים שימושיים כאלו עוד לא הלהיבו אותי בויסטה... אבל עדיין אני אופטימי.

פורסם

לפי דעתי זה ה"98" אבל בשם אחר...

98 הייתה ועדין מערכת מצויינת ולפי דעתי עם כל העידכונים וכל מה שקרה בשנה האחרונה עם מייקרוסופט VISTA הולכת להיות מערכת מצויינת (הגרפיקה, האבטחה, הנוחות ) פשוט הכל

אני ממש אופטימי לגבי המערכת ואני מקווה שיהיה טוב....

פורסם

(הגרפיקה, האבטחה, הנוחות )

האבטחה? מייקרוסופט? LOL

קודם כל הולכים לקרוע לנו את התחת בכל מה שקשור לביצוע גיבויים, בין אם זה DVD או לא משנה מה, זה לא אבטחה, זה לא לתת לקליינט שלך את הכלים שהוא צריך (או יותר נכון למנוע מהקליינט שלך שימושים שונים).

ואם מדברים על אבטחה... נו באמת, מייקרוסופט ואבטחה לא הולכים ביחד.

פורסם

באמת מייקרוסופט ואבטחה לא הולכים ביחד....

בשר וחלב !

פורסם

ממש לא מתלהב.

אני חושב שאשאר עם XP.

אני לא רואה סיבה לעבור אליה אם אתה לא גיימר.

חוץ מזה,ברגע שייצרו אותה יעשו לה וירוסים ולא לXP כך שיניחו לה עם הוירוסים.

חוץ מזה,צריך מעבד כפול ליבה+2GB זיכרון כדי להריץ אותה כמו שצריך.

פורסם

קודם כל הולכים לקרוע לנו את התחת בכל מה שקשור לביצוע גיבויים, בין אם זה DVD או לא משנה מה, זה לא אבטחה, זה לא לתת לקליינט שלך את הכלים שהוא צריך (או יותר נכון למנוע מהקליינט שלך שימושים שונים).

ואם מדברים על אבטחה... נו באמת, מייקרוסופט ואבטחה לא הולכים ביחד.

תוכל לפרט בנוגע לגיבויים?

פורסם

ממש לא מתלהב.

אני חושב שאשאר עם XP.

אני לא רואה סיבה לעבור אליה אם אתה לא גיימר.

חוץ מזה,ברגע שייצרו אותה יעשו לה וירוסים ולא לXP כך שיניחו לה עם הוירוסים.

חוץ מזה,צריך מעבד כפול ליבה+2GB זיכרון כדי להריץ אותה כמו שצריך.

מאיפה אתה מביא את הנתונים האלו???

פורסם

תוכל לפרט בנוגע לגיבויים?

אילו גיבויים? תלוי, אם אתה מדבר על גיבויי סרטי DVD והדור החדש שבא עלינו לטובה (HD, BR), אז הולכים לחסום לנו את התחת בכל מני מנגנוני אבטחה שונים ומשונים... כל הדרייברים חייבים להיות חתומים דיגיטלית ממייקרוסופט (דרייבר שלא יהיה חתום דיגיטלית עם האישור של מייקרוסופט, פשוט לא יהיה אפשר להתקינו) ויש עוד אין ספור דברים שהולכים לדפוק את המשתמש (ברור שיפרצו את כל השטויות האלו מתישהו, אבל יש זמן... הרבה זמן).

פורסם
  • מחבר

אילו גיבויים? תלוי, אם אתה מדבר על גיבויי סרטי DVD והדור החדש שבא עלינו לטובה (HD, BR), אז הולכים לחסום לנו את התחת בכל מני מנגנוני אבטחה שונים ומשונים... כל הדרייברים חייבים להיות חתומים דיגיטלית ממייקרוסופט (דרייבר שלא יהיה חתום דיגיטלית עם האישור של מייקרוסופט, פשוט לא יהיה אפשר להתקינו) ויש עוד אין ספור דברים שהולכים לדפוק את המשתמש (ברור שיפרצו את כל השטויות האלו מתישהו, אבל יש זמן... הרבה זמן).

מאיפה אתה יודע את זה-זה ידפוק את כל המכשירים הישנים שלא מיצרים להם דריברים יותר

ככה שזה לא ניראה הגיוני כל כך

בXP יש לך אפשרות להתקין דריבר לא חתום ואין סיבה שזה לא ימשיך

חוץ מיזה בטח יהיה אפשרי להתקין ויסיטה במחיצה אחת וXP באחרת ככה שלא צריך לידעוג

פורסם

Microsoft has announced that any kernel-mode software running Windows Vista x64 must be digitally signed. Besides the announcement, Microsoft also released a Word document that covers the signing process for kernel-mode code in Vista.

For Vista, the digital signing of kernel-mode code means that:

- only administrators can install unsigned drivers

- drivers that stream protected content must be signed

- unsigned kernel-mode software will not run on x64-based systems

-anyone wishing to write drivers for Vista must have a Publisher Identity Certificate (PIC) from Microsoft

עוד מאמרים וכתבות (יותר על X64 מאשר הויסטה) תוכל למצוא כאן: http://msmvps.com/blogs/xperts64/default.aspx

אני מדבר על ויסטה של 64 ביט, אין לי מושג אם גם ב32 יהיה אותו הדבר, מאחר ש64 זה העתיד, זה לא נשמע כל כך טוב.

תיקון קטן: רק admin יכול להתקין דרייברים שלא חתומים :smile1:

עוד כמה דברים:

כונני DVD בעלי RPC-1 לא יעבדו בויסטה:

http://www.cdfreaks.com/news/12873

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על 64 ביט ובטח כל המוצרים שיש להם דריברים שתומכים ב64 ביט יש להם חתימה ככה שזה לא בעיה רצינית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים