עבור לתוכן

X800GTO- איזה, ולמה? בבקשה המלצות

ה X800GT שלי הלך. לאיזה GTO כדאי להחליף? 348 הצבעות

1. 1. ה X800GT שלי הלך. לאיזה GTO כדאי להחליף?

• Sapphire X800GTO Fireblade
    • Connect3D X800GTO
    • Sapphire X800GTO
    • Powercolor X800GTO
    • Sapphire X800GTO Ultimate

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

קראתי איפשהו ( לא זוכר איפה) שאפשר לפתוח צינורות ל - Connect3D x800 GTO אז אולי תשקול אפשרות זו.

נערך : הנה הלינק לכתבה - http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/4

• תגובות 42
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ושוב, עניין הספק. זה למה אני לא לוקח GTO2

צריך ספק של 400 וואט ומעלה בשביל דברים כאלו

חוץ מזה, רק לישנים אפשר

החל מלפני חודשיים כל הכרטיסים חובלו כך שלא תהיה אפשרית פתיחת הצינורות. אני נשאר עם הפיירבלייד P:

פורסם

ושוב, עניין הספק. זה למה אני לא לוקח GTO2

צריך ספק של 400 וואט ומעלה בשביל דברים כאלו

חוץ מזה, רק לישנים אפשר

החל מלפני חודשיים כל הכרטיסים חובלו כך שלא תהיה אפשרית פתיחת הצינורות. אני נשאר עם הפיירבלייד P:

אחי קניתי את הGTO2 החדשים עם דואל DVI

הכרטיס הגיע פתוח כבר, זאת אומרת 16 צינורות :D

פורסם
  • מחבר

GTO2 תמיד מגיע פתוח X_X זו בעצם המטרה שלו. אחוזי ההצלחה הם 100

אני מתכוון ל X800GTO של C3D שעד לא מזמן היה גם ניתן לפתוח.

ואני לא לוקח GTO2, הספק שלי חלש מדי בשביל להתמודד עם מצב ה X850XTPE

מצד שני, נראה לי שהוא יכול להתמודד עם אוברקלוק גדול במיוחד לפיירבלייד

מה אתם אומרים?

פורסם

GTO2 תמיד מגיע פתוח X_X זו בעצם המטרה שלו. אחוזי ההצלחה הם 100

אני מתכוון ל X800GTO של C3D שעד לא מזמן היה גם ניתן לפתוח.

ואני לא לוקח GTO2, הספק שלי חלש מדי בשביל להתמודד עם מצב ה X850XTPE

מצד שני, נראה לי שהוא יכול להתמודד עם אוברקלוק גדול במיוחד לפיירבלייד

מה אתם אומרים?

מבין ה-GTOים שלא נפתחים הפיירבלייד הוא הכי משתלם!

מגיע עם קירור טוב וזיכרונות 1.6NS.

אבל אם אתה יכול לקנות GTO2 אז תקנה אותו!

גם אם לא תנצל את כל יכולות האוברקלוק שלו, 16 צינורות העיבוד שלו נותנים ייתרון גדול יותר...

חוץ מזה, ספק תמיד תוכל להחליף, אבל את הכרטיס כבר לא תחליף... ולפי דעתי זה חבל לא לשים עוד 150 שקל בשבילו....

פורסם
  • מחבר

זה לא 150 שקל. ואמרתי שאני לא מעוניין להחליף ספק.

את הפיירבלייד אני מקבל בתוספת של 20 שקל בלבד

את ה GTO2- בתוספת של 350. זה לא מעט.

ובשביל לפתוח אותו ל 16 צינורות עיבוד ולהישאר יציב חייב ספק 400 וואט, לא פחות

ספק 400 וואט עולה עוד 280 שקל (אחד טוב, של HEC או משהו בסגנון) ואני לא הולך להוציא עוד 630 שקל רק בשביל ההבדל הפצפון שיש בין ה GTO פיירבלייד אחרי אוברקלוק גדול, לבין ה GTO2 אחרי אוברקלוק+פתיחת צינורות.

לפי סקירות שראיתי, ב 3Dmark 2005 יש הבדל של 300 נק' בלבד לטובת ה GTO2, ובמשחקים ההבדל הכי גדול הוא 4FPS

לא שווה

פורסם

זה לא 150 שקל. ואמרתי שאני לא מעוניין להחליף ספק.

את הפיירבלייד אני מקבל בתוספת של 20 שקל בלבד

את ה GTO2- בתוספת של 350. זה לא מעט.

ובשביל לפתוח אותו ל 16 צינורות עיבוד ולהישאר יציב חייב ספק 400 וואט, לא פחות

ספק 400 וואט עולה עוד 280 שקל (אחד טוב, של HEC או משהו בסגנון) ואני לא הולך להוציא עוד 630 שקל רק בשביל ההבדל הפצפון שיש בין ה GTO פיירבלייד אחרי אוברקלוק גדול, לבין ה GTO2 אחרי אוברקלוק+פתיחת צינורות.

לפי סקירות שראיתי, ב 3Dmark 2005 יש הבדל של 300 נק' בלבד לטובת ה GTO2, ובמשחקים ההבדל הכי גדול הוא 4FPS

לא שווה

אז תקח את ה GTO של פיירבלייד 8)

פורסם
  • מחבר

ה GTO הוא של סאפייר (Sapphire) ולגרסה קוראים פיירבלייד P:

עכשיו אני אקווה שמחר אני אשמע את החדשות הטובות מהחנות (שהכרטיס שלי פגום!)

פורסם

בחירה טובה אחרי הכל . תפרסם תוצאות במשחקים ו 3dmark אחרי האוברקלוק בבקשה. שנוכל לראות עד כמה היה שווה לקנות את הכרטיס.

{שאלה: אחרי אוברקלוק מי יהיה עדיף במשחקים ( הכוונה ברובם לא HL2 או doom3 לכל אחד ) ה - 6800gs או Sapphire x800 GTO Fireblade ?}

פורסם
  • מחבר

אני יודע רק תוצאות ב 3dmark של שניהם

הפיירבלייד מגיע ל 6400-6500 עם הקירור המקורי, וה GS לבערך אותו דבר.

ההבדל הוא שעם קירור חזק יותר (ת'רמלרייט V1 עם 2 מאווררים למשל) הפיירבלייד יכול להמשיך עוד, בעוד שבשביל ה GS זה בערך הגבול

התוצאה הכי גבוהה שהגיעו אליה עם פיירבלייד ועם קירור קונבנציונלי (קירור אוויר שניתן לקנות בכל חנות) וראיתי היא 7200

אבל זה לא בדיוק אומר הרבה. לא ראיתי פריימרייטס.

פורסם

התוכנות הללו לא אומרות לי ממש הרבה,תרגיש את ההבדל העיקרי במיוחד במשחקים אחרים... כי 3DMK נועדו בשביל לגרוע לכרטיס שלך להזיע ולגמור אותו מה שבמשחקים ת'כלס לא קורה בשביל זה לרוב המשחקים כיום יש STRESS TEST או משו דומה שבודק לך עד כמה תוכל בעצם תוכל לנצל את המערכת\כרטיס שלך במשחק הנ"ל לדוגמה F.E.A.R,HALF LIFE 2 וכדומה

פורסם

חבר חבל לך לא להחליף ספק ולהתקע כל הזמן עם כרטיס מסוים בגלל שהספק מגביל אותך ...

כשאתה צריך כרטיס טוב ויש לך אפשרות לקחת כזה ...כמו 6800GS או GTO2 כמו שאמרו ...

אז אל תעשה חושבים לספק תלך על הכרטיס ולאחר בדיקה שתעשה והספק לא יספיק לך

אז תחליף אותו לספק חזק יותר שיחזיק לך גם להחלפה הבאה בעוד שנה או יותר ...

כסף לא צריך להיות בעיה (אלא אם כן יש לך ממש בעיה כזו) כשאתה רוצה להתקדם קצת ויש לך את ההזדמנות הטובה ביותר לזה

כי לא כל יום כרטיס מתקלקל ומקבלים הזדמנות כזו

בנוסף תבדוק מה היחס מחיר בין הכרטיס שלך לזה שאתה רוצה להחליף ותתמקח עם החנות על התוספת הכי פחותה !!!

ככה שישתלם לך יותר

אני אישית במקומך לא הייתי שם חשבון לספק כח ולא לכלום

והייתי מיד מחליף ל 6800GS בתוספת הרצויה !!!

וגם ספק אם לא היה מספיק הייתי מחליף אחרי זה ומוכר את הישן :)

בנוסף אל תשכח שיש לך לוח-אם GIGABYTE K8NF-9

שמגיע עם ציפ של NVIDIA ומניסיון כרטיסי מסך של NVIDIA עובדים מעולה וטוב יותר על הלוחות של עצמם עם ציפ של N-FORCE

אז תנסה ותיווכח לדעת איזה הבדל משמעותי, בעיקר שיש לך מערכת מעולה ששווה לך להשקיע בה

השקעה שתתן לך הנאה לזמן ארוך יותר בהרבה

אז בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

"בנוסף אל תשכח שיש לך לוח-אם GIGABYTE K8NF-9

שמגיע עם ציפ של NVIDIA ומניסיון כרטיסי מסך של NVIDIA עובדים מעולה וטוב יותר על הלוחות של עצמם עם ציפ של N-FORCE "

HOLY CRAP

מאיפה בשם החור בנעל שלי המצאת שטות כזו מרוחקת מהמציאות? זה בכלל לא קרוב להיות נכון!!!!! הצ'יפסט הזה גורם להבדל של 1FPS

אין לאנוידיה דרך לגרום לכרטיסים שלה לעבוד יותר טוב בעזרת הצ'יפסט. זה ת'כלס רק עוזר לתעבורת נתונים מהירה. ואם זה מגביל כרטיס אחד, זה גם יגביל כרטיס אחר

אז לא לחרטט בבקשה.

2- GS בנעה מחשבים עולה 1380 ש"ח, בדיוק כמו GTO2. ככה שאם כבר, אז הייתי קונה GTO2.

3- פיירבלייד אחרי אוברקלוק מגיע לאותה רמה של GS עם אוברקלוק. ובלי אוברקלוק- הם בכלל לא רחוקים אחד מהשני. סיבה להוסיף כסף? אני לא רואה.

4- ספר נורמלי של 400 וואט (HEC\FSP) עולה כמעט 300 שקל, עוד 300 תוספת ל GS או GTO2- הגענו כמעט ל 600 שקל. שווה? לא!

יש כאן משהו שהרבה אנשים לא מבינים. שיצא משהו ש X800GT (אפילו לא GTO!!!) לא יוכל להריץ ובאמת ייתקע, גם 6800GS לא יציל אותי

X800GTO2 פתוח יהיה הכי קרוב ללהציל אותי, אבל גם הוא יפול חלל חודש אחרי השאר. תבינו את זה.

שהפיירבלייד לא יצליח יותר להריץ דברים, אז ורק אז אני אשקיע בהחלפת ספק

עד אז אין לי סיבה שבעולם. הספק יכול להחזיק את הפיירבלייד על אוברקלוק ועוד הארדיסק.

פורסם

"בנוסף אל תשכח שיש לך לוח-אם GIGABYTE K8NF-9

שמגיע עם ציפ של NVIDIA ומניסיון כרטיסי מסך של NVIDIA עובדים מעולה וטוב יותר על הלוחות של עצמם עם ציפ של N-FORCE "

HOLY CRAP

מאיפה בשם החור בנעל שלי המצאת שטות כזו מרוחקת מהמציאות? זה בכלל לא קרוב להיות נכון!!!!! הצ'יפסט הזה גורם להבדל של 1FPS

אין לאנוידיה דרך לגרום לכרטיסים שלה לעבוד יותר טוב בעזרת הצ'יפסט. זה ת'כלס רק עוזר לתעבורת נתונים מהירה. ואם זה מגביל כרטיס אחד, זה גם יגביל כרטיס אחר

אז לא לחרטט בבקשה.

אני מדבר מניסיון כאחד שמכר הרבה לוחות אם כמו שיש לך

וראיתי במו עני איך מערכת זורמת עם כרטיס NVIDIA לעומת ATI

היו בעיות קשות של תאימות ב NFORCE-3 ב 4 כמו שיש לך זה לא הכי נורא ...

שיהיה בהצלחה בכל אופן !

פורסם
  • מחבר

הלוח שלי (צ'יפסט NF4x) מול לוח אחר מבוסס ATi Xpress 200

הבדל- 0-1 FPS לטובת הלוח של ATI (יש לי כרטיס של ATI)

מסקנה- שטויות במיץ X_X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים