עבור לתוכן

האם זה נכון שניתן לחבר בין שני כרטיס מסך???? ואם כן מהו האפקט?

Featured Replies

פורסם

?

פורסם

כן זה נכון...וה"אפקט" זה הגברת ביצועים.... :smile1:

פורסם

כמה מפורט X_X

אי אפשר בדיוק לחבר בין שני כרטיסי מסך, אלא אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך ללוח תואם אחד.

לטכנולוגיה הזו של Nvidia קוראים SLI, ולמקבילה שלה של ATI קוראים Crossfire

הלוחות שתומכים בטכנולוגיות האלו מתאפיינים בשני חיבורי PCI-e

כאשר לכל אחד נכנס כרטיס אחד. ב SLI מקשרים בין שני הכרטיסים בעזרת גשר שחור ודי מכוער למי שיש חלון

וב ATI- כבל שחור ענקי ומפחיד בגודלו, מעניין שאחרי כל הפיתוחים המדהימים האלו, פיתרון לשטות כזו עדיין לא קיים.

בכרטיסים החזקים יותר של ATI (שהם X1800XT או X1900XT) דרוש כרטיס מאסטר, שהוא קצת יקר יותר

ב X1300\X1600\X800GTO (ב X800GTO רק דגמים מסוימים תומכים) לא צריך כרטיס מאסטר, רק מחברים 2 כרטיסים במקביל. אצל Nvidia העניין לא קיים, פשוט מחברים 2 כרטיסים ואת הגשר (החל מסדרה 6, כל הכרטיסים של Nvidia תומכים SLI)

האפקט, כמו שנאמר פה, הוא קפיצה בד"כ גדולה בביצועים. אבל אל תיתן לזה להטעות אותך, אתה לא תקבל פי 2 ביצועים, אלא בערך 50 אחוז יותר. מכאן ש 2 הטכנולוגיות האלו, בזבזניות למדי.

פורסם

הגשר מכוער? :screwy::lol:

הוא הרבה יותר יפה מכמה כבלים שראיתי...יש עיצובים מאוד יפיים כמו בלוחות של DFI הקשר קטן ואסטטי

פורסם

כמה מפורט X_X

אי אפשר בדיוק לחבר בין שני כרטיסי מסך, אלא אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך ללוח תואם אחד.

לטכנולוגיה הזו של Nvidia קוראים SLI, ולמקבילה שלה של ATI קוראים Crossfire

הלוחות שתומכים בטכנולוגיות האלו מתאפיינים בשני חיבורי PCI-e

כאשר לכל אחד נכנס כרטיס אחד. ב SLI מקשרים בין שני הכרטיסים בעזרת גשר שחור ודי מכוער למי שיש חלון

וב ATI- כבל שחור ענקי ומפחיד בגודלו, מעניין שאחרי כל הפיתוחים המדהימים האלו, פיתרון לשטות כזו עדיין לא קיים.

בכרטיסים החזקים יותר של ATI (שהם X1800XT או X1900XT) דרוש כרטיס מאסטר, שהוא קצת יקר יותר

ב X1300\X1600\X800GTO (ב X800GTO רק דגמים מסוימים תומכים) לא צריך כרטיס מאסטר, רק מחברים 2 כרטיסים במקביל. אצל Nvidia העניין לא קיים, פשוט מחברים 2 כרטיסים ואת הגשר (החל מסדרה 6, כל הכרטיסים של Nvidia תומכים SLI)

האפקט, כמו שנאמר פה, הוא קפיצה בד"כ גדולה בביצועים. אבל אל תיתן לזה להטעות אותך, אתה לא תקבל פי 2 ביצועים, אלא בערך 50 אחוז יותר. מכאן ש 2 הטכנולוגיות האלו, בזבזניות למדי.

אז זהו גם FX60 מעווה צוואר בקבוק ל SLI ו CF בגלל זה לא נקבל ביצועים פי 2 בגלל הצוואר בקבוק.

ד"א לפי מה שראיתי ה CF מנצל את שני הכרטיסים יותר טוב

פורסם

אכן. ו "צוואר הבקבוק" הוא לא הבעיה

הטכנולוגיות לא מספיק יעילות. אין שום צוואר בקבוק.

אפילו עם שני X1300pro לא מקבלים פי 2 ביצועים, למרות שאפילו מעבד כמו שלי (AMD3200+) בכלל לא מהווה צוואר בקבוק עבור זה

ו Faceman- אני לא מדבר על DFI המעוצבים היטב, אני מדבר על ASUS למשל

הזכרתי שהכבלים של ATI מכוערים להחריד, וענקיים. עדיף בהרבה הגשר.

שכחתי להזכיר- חייבים שני כרטיסים זהים.

פורסם

מה מכוער בו? :nixweiss:

asus_sli_bridge.jpg

פורסם

ראית אותו פעם במארז עם חלון? אני כן. זה הורס. לגמרי.

בואו נחזור לנושא הדיון המקורי?

פורסם

ראית אותו פעם במארז עם חלון? אני כן. זה הורס. לגמרי.

בואו נחזור לנושא הדיון המקורי?

כעיקרון זה גם נכנס לדיון המרכזי:

asus_system.jpg

בכל מיקרה אין לשום טכנולוגיה עדיפות 2הן עדיין לא מנצלות את כל הפונטנציאל שלהן!

פורסם

אני רואה שהקירורים שיש לכרטיסים בתמונה לא תופסים סלוט PCI. איפה ניתן להשיג קירורים כאלה?

פורסם

מילא SLI אבל CROSSFIRE? :nono:

ממש לא ענקי וממפלצתי.

cable.jpg

וזה גם לא מכער את המארז זה נימצא מבחוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים