פורסם 2006 בפברואר 919 שנים כמה מפורט X_Xאי אפשר בדיוק לחבר בין שני כרטיסי מסך, אלא אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך ללוח תואם אחד.לטכנולוגיה הזו של Nvidia קוראים SLI, ולמקבילה שלה של ATI קוראים Crossfireהלוחות שתומכים בטכנולוגיות האלו מתאפיינים בשני חיבורי PCI-eכאשר לכל אחד נכנס כרטיס אחד. ב SLI מקשרים בין שני הכרטיסים בעזרת גשר שחור ודי מכוער למי שיש חלוןוב ATI- כבל שחור ענקי ומפחיד בגודלו, מעניין שאחרי כל הפיתוחים המדהימים האלו, פיתרון לשטות כזו עדיין לא קיים.בכרטיסים החזקים יותר של ATI (שהם X1800XT או X1900XT) דרוש כרטיס מאסטר, שהוא קצת יקר יותרב X1300\X1600\X800GTO (ב X800GTO רק דגמים מסוימים תומכים) לא צריך כרטיס מאסטר, רק מחברים 2 כרטיסים במקביל. אצל Nvidia העניין לא קיים, פשוט מחברים 2 כרטיסים ואת הגשר (החל מסדרה 6, כל הכרטיסים של Nvidia תומכים SLI)האפקט, כמו שנאמר פה, הוא קפיצה בד"כ גדולה בביצועים. אבל אל תיתן לזה להטעות אותך, אתה לא תקבל פי 2 ביצועים, אלא בערך 50 אחוז יותר. מכאן ש 2 הטכנולוגיות האלו, בזבזניות למדי.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים הגשר מכוער? הוא הרבה יותר יפה מכמה כבלים שראיתי...יש עיצובים מאוד יפיים כמו בלוחות של DFI הקשר קטן ואסטטי
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים כמה מפורט X_Xאי אפשר בדיוק לחבר בין שני כרטיסי מסך, אלא אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך ללוח תואם אחד.לטכנולוגיה הזו של Nvidia קוראים SLI, ולמקבילה שלה של ATI קוראים Crossfireהלוחות שתומכים בטכנולוגיות האלו מתאפיינים בשני חיבורי PCI-eכאשר לכל אחד נכנס כרטיס אחד. ב SLI מקשרים בין שני הכרטיסים בעזרת גשר שחור ודי מכוער למי שיש חלוןוב ATI- כבל שחור ענקי ומפחיד בגודלו, מעניין שאחרי כל הפיתוחים המדהימים האלו, פיתרון לשטות כזו עדיין לא קיים.בכרטיסים החזקים יותר של ATI (שהם X1800XT או X1900XT) דרוש כרטיס מאסטר, שהוא קצת יקר יותרב X1300\X1600\X800GTO (ב X800GTO רק דגמים מסוימים תומכים) לא צריך כרטיס מאסטר, רק מחברים 2 כרטיסים במקביל. אצל Nvidia העניין לא קיים, פשוט מחברים 2 כרטיסים ואת הגשר (החל מסדרה 6, כל הכרטיסים של Nvidia תומכים SLI)האפקט, כמו שנאמר פה, הוא קפיצה בד"כ גדולה בביצועים. אבל אל תיתן לזה להטעות אותך, אתה לא תקבל פי 2 ביצועים, אלא בערך 50 אחוז יותר. מכאן ש 2 הטכנולוגיות האלו, בזבזניות למדי.אז זהו גם FX60 מעווה צוואר בקבוק ל SLI ו CF בגלל זה לא נקבל ביצועים פי 2 בגלל הצוואר בקבוק.ד"א לפי מה שראיתי ה CF מנצל את שני הכרטיסים יותר טוב
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אכן. ו "צוואר הבקבוק" הוא לא הבעיההטכנולוגיות לא מספיק יעילות. אין שום צוואר בקבוק.אפילו עם שני X1300pro לא מקבלים פי 2 ביצועים, למרות שאפילו מעבד כמו שלי (AMD3200+) בכלל לא מהווה צוואר בקבוק עבור זהו Faceman- אני לא מדבר על DFI המעוצבים היטב, אני מדבר על ASUS למשלהזכרתי שהכבלים של ATI מכוערים להחריד, וענקיים. עדיף בהרבה הגשר.שכחתי להזכיר- חייבים שני כרטיסים זהים.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים ראית אותו פעם במארז עם חלון? אני כן. זה הורס. לגמרי.בואו נחזור לנושא הדיון המקורי?
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים ראית אותו פעם במארז עם חלון? אני כן. זה הורס. לגמרי. בואו נחזור לנושא הדיון המקורי? כעיקרון זה גם נכנס לדיון המרכזי: בכל מיקרה אין לשום טכנולוגיה עדיפות 2הן עדיין לא מנצלות את כל הפונטנציאל שלהן!
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אני רואה שהקירורים שיש לכרטיסים בתמונה לא תופסים סלוט PCI. איפה ניתן להשיג קירורים כאלה?
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מילא SLI אבל CROSSFIRE? ממש לא ענקי וממפלצתי. וזה גם לא מכער את המארז זה נימצא מבחוץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.