עבור לתוכן

הרקולס?! WTF?

Featured Replies

פורסם

הם לא יכולים לטעון שבגלל שלא הם מספקים את האחריות אלא הרקולס עצמה אז הם לא אחראים? או שהזמן שלוקח להחזיר לי את המוצר לא קשור אליהם אלא, שוב, בהרקולס?

אבל להרקולס אין כבר כרטיסי מסך אז איך הם יכולים לסדר לך אותו\להחליף אותו אם הפס ייצור\מעבדות נסגרו כבר מלפני שנתיים וחצי?

פורסם

לפי מה ששמעתי

כרטיסי הרקולס מקולקלים באחריות מוחלפים לBBA

פורסם
  • מחבר

אז מה עושים?

אני חייב לומר להם משהו שהוא בטוח אמיתי, קשור אליהם ובאחריותם.

פורסם

לפי מה ששמעתי

כרטיסי הרקולס מקולקלים באחריות מוחלפים לBBA

אם זה נכון, UltraWaveMUSA תמשיך ללחוץ עליהם

פורסם

תבוא אל החנות עם דלקן מלא בנזין <לאילגים שבינינו מיכל דלק > ומיצית או קפסת גפרורים תלוי בתקציב אם אתה בעל אגו גדול תבוא עם סיגריה בפה :cool2:

ואז תבקש מהם להחליף לך את הכרטיס בצורה מנומנסת ויפה :evil_laughterperple: תמיד עובד %D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%9C%20%D7%90%D7%A9.jpg

ואם זה לא יעבוד תשתמש בדימיון :angryfire:

פורסם

תבוא אל החנות עם דלקן מלא בנזין <לאילגים שבינינו מיכל דלק > ומיצית או קפסת גפרורים תלוי בתקציב אם אתה בעל אגו גדול תבוא עם סיגריה בפה :cool2:

ואז תבקש מהם להחליף לך את הכרטיס בצורה מנומנסת ויפה :evil_laughterperple: תמיד עובד %D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%9C%20%D7%90%D7%A9.jpg

ואם זה לא יעבוד תשתמש בדימיון :angryfire:

ROFL !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היה טוב !!! חחחח

דוד של חבר שלי לא קיבל בית מעמיגור, ישב להם על הוריד...אם הורידו אותו מהוריד לא נתנו לו את הבית !

הביא את כל העיתונות. עשה רעש וצילצולים בקיצור..

לקח איתו בלון גז ומצת.. העמיד להם מול העיניים של כל העיתונאים, הוא אמר שהוא לא יוצא משם עד שהוא לא מקבל בית חדש...

תוך שעה אחת מנהל עמיגור בא וחתם לו על בית קרקע חדשששששש.

והוא עבר ישר מהבית.. לקרקע...

תאיים תהיה גבר מי הם בכלל ?? תעשה אבו עלי כמו שאומרים חח

פורסם

תגיד שיש לך דוד בעיתונות.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היה טוב !!! חחחח

דוד של חבר שלי לא קיבל בית מעמיגור, ישב להם על הוריד...אם הורידו אותו מהוריד לא נתנו לו את הבית !

הביא את כל העיתונות. עשה רעש וצילצולים בקיצור..

לקח איתו בלון גז ומצת.. העמיד להם מול העיניים של כל העיתונאים, הוא אמר שהוא לא יוצא משם עד שהוא לא מקבל בית חדש...

תוך שעה אחת מנהל עמיגור בא וחתם לו על בית קרקע חדשששששש.

והוא עבר ישר מהבית.. לקרקע...

תאיים תהיה גבר מי הם בכלל ?? תעשה אבו עלי כמו שאומרים חח

אוי אנשים טובי לב נדיר למצוא היום ואולי גם אני הגזמתי בתאור שלי אבל בלון גז על זה לא חשבתי ולשו"ש <ושוב פעם לאילגים שבינינו שו"ש שינוי ושיפור> היתי מוסיף מסמרי פלדה לבלון ומפוצץ את החנות. ואוטומטית היו מאשימים את הערבים 8) והנה לך גם פרסום +נזק לחנות.

אבל אם נהיה רגע רצינים אני חושב שהחנות לא יכלה לעשות כלום החברה פשטה את הרגל ואין מי שיתן תשובה על זה ואולי יש משהו < מעט ערמומי > בתגובה של החנות שהם רק מספקים ישירות .

בכול אופן נסה לגרור אותם לבית משפט לתביעות קטנות אולי תצליח אבל לך על זה :xyxthumbs: ואל תגיד הלך הכסף.....

סתם שאלה ? מה באמת קרה לכרטיס אולי נוכל לעזור לך פה בפורום :D

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לתבוע אותם אם האחריות לא שלהםםם!!!!!!!!!

רשום בתקנון שלהם שהאחריות ניתנת ע"י החברה והם רק הספקים, כלומר, הם לא אחראים לביטוח במצבים כאלו, לא?!

תיהיו מציאותיים בבקשה, אפילו שהיה דיי מצחיק עדיין אני חייב למצא משהו אמיתי ורציני. לצעוק ולצרוח זאת לא חוכמה! צריך לדעת מה הם יכולים לעשות ומה הם חייבים לעשות ואם לא אז אי גם אי אפשר בכלל לעשות רעש...

פורסם

דיי כבר עם השטויות.

הבן אדם לא יכול לתבוע אותם. הוא אמור לקרוא ולאשר את התקנון בהרשמה לאתר וכתוב שם שהאחריות היא של היבואן/יצרן.

בכל מקרה, אם החברה עדיין קיימת תשלח לה דוא"ל. במידה והיא מראה נכונות להחליף את הכרטיס (והיא אמורה- הוא באחריות) או שתשלח להם אותו לבד או שתדרוש מפנדה לטפל בזה (ואת זה מותר לך לעשות- הרי היצרן קיים ויכול להחליף).

פורסם

מי היבואן של הכרטיס?

אני מניח שהחנות בעצמה.

המינוח בתעודת האחריות יכול וסביר שיתפרש כאחריות שלהם, וזה כנראה לא יעמוד בבית משפט לתביעות קטנות.

אם יש לך חשק לתבוע, האגרה עומדת על כמה עשרות שקלים.

פורסם

MYST אמר "לאילגים שבינינו מיכל דלק "

אתה כנראה העילג הכי גדול כאן חתיכת טיפש מוחלט

פורסם

לדעתי הדבר הכי טוב זה לאיים עליהם.

תאיים בתביעה משפטית ו בפרסום באנטרנט. הדבר הכי חשוב זה לאיים,לא משנה אם אתה באמת מתכוון לעשות את זה העיקר שהם יבינו שאתה רציני זה הכי חשוב.

תבוא אליהם לחנות עם עוד שני אנשים לפחות, אם אפשר להביא מישהו שיודע לדבר מאיים כמו עורך דין ועוד אחד שיאיים כמו ערס שאם לא יעשו מה שאתם אומרים הוא יפוצץ את החנות.

תקבעו בהתחלה לדבר מנומס ,שזה לא עובד תעברו לטון מאיים ואחרי זה תתחילו ליצעוק כמו ישראלים שכול החנות תשמע (מה שמזכיר לי - תבואו לחנות בשעות העומס )

תצעקו דברים כמו :" למה רימיתם אותנו" \ "איך אתם יכולים להסיר מעצמכם את האחריות " \ " לא כדי ליקנות ממכם ".

תגידו להם שאתם תעמדו כול היום בכניסה לחנות ותגידו ללקוחות שלא כדי ליקנות ממכם(אפשר גם באמת לעשות את זה)

בקיצור יש כמה דברים שאתה יכול לעשות,תנסה גם אולי להגיע איתם לפשרה. השאלה היא כמה זמן מהחיים שלך אתה מוכן להשקיע בשביל זה.

פורסם

לי הייתה בעיה אם RADEON 9800 SE של hercules

שלחתי לחנות ואחרי שבוע + קיבלתי powercolor 9800 pro

(בתוספת של 200 או 300 לא זוכר)

אני לא עובד שלהם אבל השרות גדול

אין כמו נעה ;)

תשלח את הכרטיס ותישב להם על הראש אין הרבה ברירות חבל על הכסף.

הם מביאים את המוצרים מהספקים ומוכרים אותם ללקוחות

זה צריך להיות אותו הדבר הפוך , אתה מחזיר לחנות והם צריכים לשבור את הראש אם הספקים: חד וחלק.

אחרי שבוע תשלח מכתב רשום שאתה כבר שבוע ללא מחשב וזה פוגע לך בעבודה ואתה מבקש שיזדרזו

כול שבוע מכתב אחד עד שתקבל כרטיס חלופי.

ובאמת מכול הלב, תמצא לך חנות אחרת לשופינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים