עבור לתוכן

לא מצליח ליצור רשת ביתית עם ראוטר ו Norton Internet Security 2006

Featured Replies

פורסם

היי,

אז ככה,

ברשת הביתית שלי שני מחשבים המחוברים עם ראוטר של אדימקס לרשת ADSL.

לא יודע אם זה קשור אך במחשב אחד התקנתי אימיול וכדי לפתוח פורטים באידמקס יש להגדיר למחשב הזה IP קבוע עם SUBNET MASK, default gateway וכמובן preferred DNS server.

המחשב השני מקבל כתובת IP אוטומטית מהראוטר.

כמו כן התקנתי רשת ביתית עם ה wizard של XP. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup בקונפיגורציה של מחשב המחבר דרך HUB.

הכל טוב ויפה, אך בלחיצה על view workgroup computers היכן שאני אמור לראות את המחשב שלי ואת המחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי admin rights. את ההודעה הזו אני מכיר והיא שייכת ל firewall של נורטון כשלא מוגדרת רשת ביתית בנורטון עצמו.

אז כך עשיתי והגדרתי רשת בשני המחשבים. עליי לציין שעשיתי זאת בעבר והכל עבד רק שכיום התקנתי ראוטר ולדעתי זה הבעיה.

כשאני מפעיל את ה network wizard של נורטון אני מקבל את המסך הבא ולדעתי כאן הבעיה (ראו קובץ מצורף).

השאלה שלי, איך לקנפג את הנורטון בשימוש עם ראורטר כדי שהרשת הביתית אכן תראה.

כמו כן, אם אני מריץ strat - run ונותן את ה IP של המחשב השני, אני אכן רואה אותו ויכול להעביר קבצים בלי בעיה.

תודה אופיר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הגדרת עם אשף הרשת של ווינדוס בשני המחשבים? כשאתה אומר שהגדרת את השרת, מה עשית בדיוק?

והמסך הזה של נורטון הוא בסדר גמור. אבל לצורך הדיקה, תנסה לנטרל את הנורטון לגמרי.

פורסם

אם יש ראוטר

למה צריך את אשף הרשת? ???

פורסם

אשף הרשת רק נועד כדי לקצר את כל ההגדרות הידניות שאתה יכול לעשות. יש שם באשף בדיוק מצב של מחשב שמתחבר לRESIDENTIAL GATEWAY, שזה המצב כרגע שאתה משתמש לצורך העניין. תעשה את זה בשני המחשבים.

עוד דבר, האם הDHCP מופעל בראוטר?

פורסם

כן, אבל אם הDHCP פועל

לא צריך שום הגדרה ידנית

(ואולי זאת הבעיה)

אם יש לך עדיין הגדרות ידניות (מפעם) תבטל אותם

פורסם

אם הוא יעשה את אשף הרשת, זה יבטל אותן מן הסתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים