פורסם 2006 בפברואר 919 שנים ובכן, החלטתי לפתוח דיון שלם בנושא הזה, כיוון ששמתי לב שיש הרבה שמתעניינים בכרטיס הנ"ל. הנה אחד הסיקורים הטובים ביותר שראיתי לכרטיס מסך בכלל, ול6800GS בפרט.. עריכה: בסיקור עצמו מסבירים כיצד לפתוח את הצינורות עיבוד והורטקס הנוספים וגם איך הוא פועל אחרי, והאם הצינורות הנוספים עובדים כראוי או פגומים, וגם כאשר הם פגומים, ניתן לשוב למצב ההתחלתי, מבלי לחשוש. http://www.guru3d.com/article/Videocards/314/1/ אם יש מישהו שלא מבין משהו, תרגישו חופשי לשאול ??? :yelclap: :yelclap: :yelclap: עריכה: שלי מגיע עוד שבוע XFX 6800GS agp EXTREME edition (380core,1100memory) amazing נצפה לטוב ביותר שהכרטיס ייפתח אינשאללה!
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אתה בטוח שזה ה XFX 6800GS agp EXTREME edition ?? לפי מה שראיתי אצלי : רשום שזה 6800GS רגיל
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר בהזמנה רשום לי UDD שזה הeXtreme.אם לא, לא אכפת לי... זה מה שרשום, זה מה שהם צריכים להביא לי.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים נכון רשום UDD3 אז כנראה בגלל זה זה יקר כל כך 1799 דרך אגב דן גם לי יש עכשיו FART CRY בוא נחזיר את CLAN WAR בא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.