עבור לתוכן

כרטיס טלווזיה

Featured Replies

פורסם

אני לא מתכוון לקלוט את כל הערוצים רק את הערוצים העקרים לשם התחלה 1.2.10 לדוגמה ממה שהבנתי בלי ממיר אי אפשר כמעט לקלוט כלום(ממה שהובא באתר)

אז תציעו לי משהו אולי צפצפי ???

תחשוב על כרטיס TV כמו על טלויזיה עם הייפרבנד. TV כזה לא צריכה ממיר לאות האנלוגי (אלא אם כן אתה היית בתבל....), אבל צריכה ממיר לאות הדיגיטלי.

עכשיו תסיק את המסקנות.

פורסם

לראות על המחשב טלווזיה בלי ממיר ??? , בעברית זה אומר שידורי אנטנה , ובעברית עוד יותר "עבריתית" זה כמו לראות סרט מ1910 על מסך HDTV 60 אינטש ומערכת קולנוע עם מגבר של 10000 ש"ח , זה פשוט לא מתאים אחד לשני. לבוא ולדרוש את הכרטיס הכי איכותי בשביל לראות 2 ערוצים מאנטנה זה ממש לא משפט שלקוח ממלכת ההגיון.

בגדול , אם תחבר לאנטנה אז אני ממש לא חושב שמשנה איזה כרטיס תיקנה , רק כמובן חשוב שיהיה עליו ממיר RF (שאת זה בערך יש על כל כרטיס טלוויזה).

אם אתה בכל זאת שפוי ואוצה כרטיס טוב בכדי לצפות ממיר או ממיר דיגיטלי , ורוצה גם מדי פעם להקליט וחשובה לך איכות הצפייה וההקלטה (כולל אופציות מתקדמות) אז אני יכול להמליץ על Hauppauge PVR 150 , הוא יושב אצלי במחשב HTPC והוא באמת איכותי. ראיתי עליו עכשיו מבצעים לא רעים (הוא לא הכרטיס הכי זול שיש בלשון במעטה...).

פורסם

נשמע נחמד ה"Hauppauge" הזה.

פורסם

יש כרטיס שמקודד (בזמן אמת ולא בעזרת המעבד) DIVX?

פורסם
  • מחבר

Hauppauge PVR 150 זה עדיף והנה לינק http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8470

או של- Leadtek Winfast PVR2000 TV Capture Card זה לינק http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7121

אם כבר אני שם ממיר אז מישהו יכול להביא לי כרטיס טלווזיה שתומך בHD כי מה שהבאתי לא ניראה לי תומכים ב HD.

פורסם

טוב, כנראה "ממלכת ההגיון" לא קיימת בתרד הזה...

למה בשם השם אתה רוצה כרטיס שתומך בHD כשאין כמעט שום שידור נורמאלי של HD בארץ ? אתה לא תוכל לנצל את הכרטיס... ונגיד שנכון להיום היו שידורי HD הממיר עולה אלפיי שקלים ...

נראה לי שאתה רוצה משהו חזק וטוב שישב לך במחשב בשביל ההרגשה מאשר באמת לראות טלווזיה.

מציע שתקרא קצת בעניין לפני שאתה שואל אותנו כאן או קונה.

פורסם

למהלא לקנות כרטיס טלוויזיה עם HD בשביל העתיד? מתישהו יהיה HD כאן... כמובן שזה תלוי במחיר שלו... כי אם הוא ממש יקר מידי זה מיותר.... אבל אם הוא עולה כמעט אותו הדבר והוא גם יהיה אחד טוב אז למה לא?

נ.ב.

אני ימליץ לך גם אני על הPVR 150... בהחלט כרטיס טוב מאוד...

אפשר לראות סקירה על הPVR 250 כאן ההבדלים בינו לבין הPVR 150 קטנים מאוד.... למעשה הPVR 250 כבר לא מיוצר וה150 הוא זה שהחליף אותו...

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה HD זה לעתיד כמובן .ואם המחיר הוא בהבדל קטן אז למה לא.וחוץ מיזה מה אתה מציע איש היגיון (כי אני מדבר מבורות בנושא)

ואם אין אז אני יקח את PVR 150 (הוא כרטיס די ישן 2003 אין משהו חדיש יותר)

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה HD זה לעתיד כמובן .ואם המחיר הוא בהבדל קטן אז למה לא.וחוץ מיזה מה אתה מציע איש היגיון (כי אני מדבר מבורות בנושא)

ואם אין אז אני יקח את PVR 150

פורסם

HEHE , ברור , אם אני יכול להשיג אטלון 3800 דיואל קור במחיר של סמפרון 2600 אז למה לא ?

הלוואי והעולם היה כזה ורוד אבל הוא לא. תסכים איתי לגבי זה דדי ...

630 ש"ח לאיכות שההאופאוג' מספק זה לא רע , ובעיקר מדובר ביכולת הקלטה באיכות גבוה מאוד בזמן אמת. כל זה בHD לא יעלה 800 ולא 900 , אלא הרבה יותר.

האופאוג' היא חברה מאוד איכותית בתחום , עם מוצרים באלפי שקלים. באמת מוזר שהמוצר צובר דומיננטיות לאורך זמן והם לא צרכים לעדכן מוצר כל חצי שנה. רק תברר שהכרטיס הוא לא יותר מדי בשבילך (אפילו שהמחיר שלו די זול) כי באמת יש לו יכולות מתקדמות שזה הרבה מעבר לסתם לצפות. אבל סה"כ הכרטיס שלהם - ה150 מאוד מומלץ מסביב לרשת ובכלל.

עוד כלל חמוד - לא קונים חומרה בשביל העתיד , בטח לא משהו שרק יתחיל להכנס עוד כמה שנים , ובטח לא משהו שיעלה לפחות פי 2. כשזה יגיע - אתה עוד תצטער על זה שהשקעת כסף בעבר ואתה תקוע עם משהו מיושן ובקושי מתאים.

פורסם

כמו שאמרתי... רוב הסיכויים שהכי טוב שאפשר זה את ה150 שהוא מוצר מצויין אבל אין לי מושג אם יש כרטיסי HD וכמה הם עולים.... אם הם (וכנראה הם) יקרים חבל אפילו לחשוב עליהם... ה150 הוא כרטיס מצויין שאני הייתי הולך עליו בשניה אם היה לי את הכסף לזה... (צריך לממן שיעורי נהיגה :auto:)

פורסם
  • מחבר

טוב חברה תודה רבה לכולם שעזרו ויעצו שכנעתם אותי ללכת על PVR 150 :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים