עבור לתוכן

כרטיס טלווזיה

Featured Replies

פורסם

1. אז ככה אני מחפש כרטיס טלווזיה שיראו בו הכי טוב שאפשר . וגם שיהיה אפשר לקלוט שידורים חופשים כי ראיתי באתר כתבה על כרטיס טלוזיה שקלטו בו רק אם ממיר.

המחיר לו מהווה בעיה .( עכשיו עוד בעיה מכיוןן שיש לי מסך LCD אם 12 MS והרזולוציה שלהם הוא גבוה יחסית למה שמשדרים אז כנראה שיראו בו גם ככה גרוע)

2. עכשיו הבנתי שיש כרטסים שאפשר להקליט איתם את מה שרואים .השאלה האם הכרטסים ההאלה יותר איכותים לגבי הצפיה או שהמחיר שלהם יקר יותר בגללהאופציה שאפשר להקליט איתם וככל שהקלטה באיכות גבוהה יותר המחיר יקר יותר?

3. האם אני יוכל לראות שידוריםבאיכות של HD במחשב ואם כן איזה חמורה צריך לזה: האם זה קשור לכרטיס מסך או כרטיס טלווזיה או לוח אם או למסךהמחשב.?

תודה לכל העוזרים.

נ.ב איכות הצפיה חשובה לי יותר מכל פונקפציה אחרת.אז שזה יהיה הכי טוב שאפר לקבל.

פורסם

אני חושש שלא משדרים בHD בארץ...

ואם משדרים, אתה צריך כרטיס טלוויזיה שיודע לפענח HDTV.

פורסם

זה מעיין ממיר ולא כרטיס...

נכון?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת ממיר..

פורסם

הוא כמו ממיר של הכבלים.

אין לו קשר עם המחשב ולא תוכל להקליט דרכו.

הוא פשוט קולט טלויזיה ממקור שידור (כבלים/לווין) ומעביר למסך/צג מחשב - כמו הממיר של הכבלים למשל.

בקיצור, הוא לא כרטיס בכלל. (שים לב לא מציינים שיש חיבור USB ואין דרישה למעבד או זיכרון מינימלי בכדי להפעיל אותו).

פורסם

הוא כמו ממיר של הכבלים.

אין לו קשר עם המחשב ולא תוכל להקליט דרכו.

הוא פשוט קולט טלויזיה ממקור שידור (כבלים/לווין) ומעביר למסך/צג מחשב - כמו הממיר של הכבלים למשל.

בקיצור, הוא לא כרטיס בכלל. (שים לב לא מציינים שיש חיבור USB ואין דרישה למעבד או זיכרון מינימלי בכדי להפעיל אותו).

YEP

צודק

פורסם
  • מחבר

נו אם איו לי כוונות להקליט ורק לצפות זה לא עדיף ?

פורסם

כנראה תצטרך לנתק את המחשב מהמסך ולחבר את הדבר הזה בכל פעם שתרצה לראות טלויזיה.

ובנוסף אתה צריך ממיר בכדי לקלוט את הערוצים הדיגיטלים.

המחשב שלך יהיה מנוטרל בזמן שאתה רואה טלוויזיה. (כי לא יהיה לו מסך).

אפשר לחבר לזה את המחשב ולעבור בין הטלויזיה למחשב כמו שמחליפים ערוץ...

פורסם

נו אם איו לי כוונות להקליט ורק לצפות זה לא עדיף ?

ואם תרצה להקליט? מה אז? תאכל את הלב.

וזה גם נכון שהמחשב יהיה מנוטרל. אלא אם כן יש לך מסך מיותר....

מה התקציב שלך לעסק הזה בכלל?

פורסם
  • מחבר

התקציב לא בעיה .העיקר שיהיה אפשר לקלוט באופן חופשי בלי ממיר ובאיכות מרבית ואולי אח"כ נחשוב אולי לחבר לו ממיר.

פורסם

אולי יש ממיר עם יציאת VGA?

בכל מקרה לא תקבל את כל הערוצים בלי ממיר....

פורסם

התקציב לא בעיה .העיקר שיהיה אפשר לקלוט באופן חופשי בלי ממיר ובאיכות מרבית ואולי אח"כ נחשוב אולי לחבר לו ממיר.

מה זה בלי ממיר.....

כל כרטיס TV יכול לקלוט את האות האנלוגי של HOT אבל לדעתי אף כרטיס לא יכול לקלוט את האות הדיגיטלי של HOT או YES בלי שהאות יעבור דרך הממיר.

אם אני טועה אז תקנו....

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לקלוט את כל הערוצים רק את הערוצים העקרים לשם התחלה 1.2.10 לדוגמה ממה שהבנתי בלי ממיר אי אפשר כמעט לקלוט כלום(ממה שהובא באתר)

אז תציעו לי משהו אולי צפצפי ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים