פורסם 2006 בפברואר 819 שנים שלום קוראים לי אלי ואני חדש מאוד בפורום הזה שאגב הוא מאוד מוצלח והמליצו לי עליו אבל חבל שאני מתחיל קודם בבעיה אצלי במחשב ולא בתרומה ישירה בפורום אוקיי אז יש לי בעייה במחשב עשיתי אינטרנט משותף ע''י HUB שחיברתי עליו את המחשב שלי ואת המחשב של אחי ויש לשנינו אינטרנט ניסיתי לעשות לנו שיתוף קבצים שתיהיה לנו תיקייה כאשר אחד מהמחשבים מוריד משהו ובמקום לצרוב או להוריד מחדש אנחנו מוסיפים לתיקייה ומשתמשים באותם הקבצים בין אם זה סרט או משחק וכו' ומשום מה הפעם כשיש לנו את הSP2 אני לא מצליח לעשות רשת אני חושב שזה בעייה עם הפיראוול או משהו אבל אני לא מצליח לבטל אותו בכלל כאילו אני מבטל אותו אבל במהלך ההתקנה הזו של השיתוף קבצים הוא שם לי כמו מנעול כזה על הקבצים שב"חיבורי רשת" ואז שוב מפעיל לי את הפירוול הנה תמונה אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהקדם האפשרי
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים האם לך ואחיך יש אי פי דומים כאילו מאותו CLASS יש אפשרות שזה לא עובד בגלל זה?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר לא אחי יש לנו איפי קבוע ולא משתנה אחי ואין לנו את אותו האיפי אחימישהו עזרה בבקשה?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים כמובן שאין לכם את אותו האי פי יש לך אפשרות לרשום פה את הפרטים הבאים IPSubnetDefualt Gateway
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים נסה את הsetup up home network wizard ותידאג ששניכם באותו workgroup בהצלחה
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים התחלה> פנאל שליטה> רשתות > אשף הקמת רשת ביתית (בצד) ואז תבדוק ששניכם באותה workgroup(קבוצת עבודה) וששיתוף קבצים מופעל
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר אחי תקשיב הרי בכדי לשתף קבצים במחשב אחד אני צריך לפתוח את האשף הגדרת הרשת ואז במחשב השני אני נכנס למיקום ברשת ורושם את הכתובת של התיקייה מהמחשב שלי שנפתח בו השרתוככה היה ליופשוט אני לא מגיע לשלב הזה של פתיחת השרת הזה במחשב שליזה הבעייה משהו עפ הפירוואל של הSP2 לא מצליח להיפטר ממנובבקשה אנשים אתם חייבים לעזור לי בבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.