עבור לתוכן

שאלות בקשר לחיבור המחשב הנייד למחשב השולחני בעזרת USB

Featured Replies

פורסם

יש לי וינדוס XP במחשב השולחני ווינדוס 98 במחשב הנייד איך אני יכול לחבר בינהם בעזרת כבל USB ?

אפשר לעשות דבר כזה בכלל?!

אני פשוט רוצה להעביר למחשב הנייד דברים כדי שלא יהיה בוא משעמם ..

תודה רבה לעוזרים

פורסם

ישנו כבל USB מיוחד בשביל זה (כאילו מוצלב) עלה לי 150-200 ש"ח לפני שלוש שנים, (היום נראה לי 100 ש"ח ראיתי לפני שנה).

האמת קניתי בשביל לפתור בעיה של זיהוי כרטיס רשת אבל בסוף הסתדרתי בלעדיו ומאז הוא לא בשימוש.

אם אני זוכר נכון הוא מאפשר לך להגדיר כאילו רשת הין המחשבים (תומך בהגדרות של פרוטוקלים של TCP/IP, NETBEUI ואחרים)

מקווה שעזרתי,

(תבקש אני הוציא אותו מארון ואנסה אותו בסופ"ש ויבדוק יותר לעומק איך הוא עובד)

טל

פורסם

יהיה לך הרבה יותר זול וקל פשוט לקנות עוד כרטיס רשת (אם אתה צריך בכלל) וכבל, ולעשות פשוט רשת ביניהם. גם פתרון יותר זול, וגם קבוע.

פורסם

יהיה לך הרבה יותר זול וקל פשוט לקנות עוד כרטיס רשת (אם אתה צריך בכלל) וכבל, ולעשות פשוט רשת ביניהם. גם פתרון יותר זול, וגם קבוע.

בדוק אם יש לך במחשבים כבר כרטיסי רשת, ובמידה ואין המחירים נעים בין 30-50 ש"ח לכרטיס רשת רגיל ועוד 20 ש"ח לכבל רשת (תלוי גם באורכו).

ברוב המקרים החיבור ברשת יהיה עדיף על פתרון הUSB הזה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מנסה לעשות רשת אני מנסה לחבר את המחשב ע"י USB ואז אני יעביר למחשב הנייד דברים אני לא רוצה לעשות רשת..

פורסם

אני לא מנסה לעשות רשת אני מנסה לחבר את המחשב ע"י USB ואז אני יעביר למחשב הנייד דברים

נו? אז מה הבעייה עם זה? זה רשת, פשוט מבוססת על USB. מה שאנחנו אומרים זה שעדיף לך לעשות רשת מבוססת ETHERNET, מקסימום תנתק אותה אחרי שאתה עושה מה שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

אז איך עושים רשת עם כבל usb שבמחשב אחד XP ובמחשב השני וינדוס 98

פורסם

ישנו כבל USB מיוחד בשביל זה (כאילו מוצלב) עלה לי 150-200 ש"ח לפני שלוש שנים, (היום נראה לי 100 ש"ח ראיתי לפני שנה).

האמת קניתי בשביל לפתור בעיה של זיהוי כרטיס רשת אבל בסוף הסתדרתי בלעדיו ומאז הוא לא בשימוש.

אם אני זוכר נכון הוא מאפשר לך להגדיר כאילו רשת הין המחשבים (תומך בהגדרות של פרוטוקלים של TCP/IP, NETBEUI ואחרים)

מקווה שעזרתי,

(תבקש אני הוציא אותו מארון ואנסה אותו בסופ"ש ויבדוק יותר לעומק איך הוא עובד)

טל

כבר אמרו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים